Kunstplanten

De ene persoon zweert bij het echte werk, maar voor de andere een praktische oplossing: de kunstplant. Beide moeten het eens zijn over de ontwikkeling van kunstplanten en kunstbloemen, want die is de afgelopen jaren snel gegaan. De huidige kunstplanten zijn vaak niet van echt te onderscheiden.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 19 van 19 producten
Vergelijk (0)

Mooie kunstplanten 

Bij een kunstplant denken mensen vaak aan een nep plant, maar een kunstplant is zeker geen nep plant (meer). Tegenwoordig zijn kunstplanten erg realistisch en bijna niet meer van echt te onderscheiden. Kunstplanten passen net als andere planten goed binnen elk interieur en zorgen voor een frisse en gezellige sfeer in huis. Zo is een kunstplant Calathea of een Anthurium kunstplant leuk in iedere woonkamer en kan je hier jaren van genieten. 

Assortiment kuntsplanten

Bij de GroenRijk vestigingen vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan echte planten, ook vind je bij onze vestigingen een ruim assortiment aan kunstplanten. Zo vind je onder andere de volgende productgroepen zijn in onze tuincentra:

  • Zijdebloemen
  • Kunstplanten
  • Kunstboeketten
  • Decoratieve takken

Kunstplanten Kopen Bij Alle GroenRijk Vestigingen | GroenRijk.nl

Voordelen kunstplanten

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor kunst. De ene keer om het uiterlijk, de andere reden gaat het over meer praktische redenen als een slechte luchtvochtigheid of te weinig licht. 

  • Kunstplanten bieden continuïteit in het interieur;
  • Kunstplanten zijn op de lange termijn goedkoper;
  • Kunstplanten blijven goed bij slechte omstandigheden (minder optimaal binnenklimaat of lichtinval);

Bij het kiezen van kunstplanten en kunstbloemen is het belangrijk om voor goede kwaliteit te gaan. Ze kunnen er prachtig en realistisch uitzien. Zo realistisch dat je ze per ongeluk water zou geven. Wil je kunstplanten kopen? Hiervoor zit je goed bij GroenRijk! Kom langs in een van onze vestigingen, er is altijd een tuincentrum bij jou in de buurt! 

Kom langs!