Kunstplanten

De ene persoon zweert bij het echte werk, maar voor de andere een praktische oplossing: de kunstplant. Beide moeten het eens zijn over de ontwikkeling van kunstplanten en kunstbloemen, want die is de afgelopen jaren snel gegaan. De huidige kunstplanten zijn vaak niet van echt te onderscheiden.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten
Vergelijk (0)

Kunstplant in ieder interieur

Bij een kunstplant denken mensen vaak aan een nep plant, maar een kunstplant is zeker geen nep plant (meer). Tegenwoordig zijn kunstplanten erg realistisch en bijna niet meer van echt te onderscheiden. Kunstplanten passen net als andere planten goed binnen elk interieur en zorgen voor een frisse en gezellige sfeer in huis. Zo is een kunstplant Calathea of een Anthurium kunstplant leuk in iedere woonkamer en kan je hier jaren van genieten. 

Kunstplanten voor in huis

Haal meer groen of kleur in huis met de kunstplanten van GroenRijk. Door ons grote aanbod kunstplanten vind je voor elke ruimte in huis de perfecte kunstplant. Zo vrolijk je elke kamer in huis eenvoudig op! Bij de GroenRijk vestigingen vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan echte planten, ook vind je bij onze vestigingen een ruim assortiment aan kunstplanten. Zo vind je onder andere de volgende productgroepen zijn in onze tuincentra:

  • Zijdebloemen
  • Kunstplanten
  • Kunstboeketten
  • Decoratieve takken

Kunstplanten koop je bij GroenRijk | GroenRijk.nl

Wat zijn de voordelen van kunstplanten?

Het grootste voordeel van een kunstplant is natuurlijk dat deze plant geen enkele verzorging vereist. en dan bedoelen wij ook echte geen enkele verzorging. Maar er zijn nor meer redenen om te kiezen voor een kunstplant. De ene keer kan het gaan om het uiterlijk, de andere reden gaat het over meer praktische redenen als een slechte luchtvochtigheid of te weinig licht. Wij van GroenRijk geven je graag nog meer redenen om te kiezen voor kunstplant:

  • Kunstplanten bieden continuïteit in het interieur;
  • Kunstplanten zijn op de lange termijn goedkoper;
  • Kunstplanten blijven goed bij slechte omstandigheden (minder optimaal binnenklimaat of lichtinval);

Bij het kiezen van kunstplanten en kunstbloemen is het belangrijk om voor goede kwaliteit te gaan. Ze kunnen er prachtig en realistisch uitzien. Zo realistisch dat je ze per ongeluk water zou geven. Wil je kunstplanten kopen? Hiervoor zit je goed bij GroenRijk! Kom langs in een van onze vestigingen, er is altijd een tuincentrum bij jou in de buurt! 

Niet van echt te onderscheiden

Waar je vroeger nog duidelijk het verschil kon zien tussen een echte plant en een kunstplant, is dat vandaag de dag bijna niet meer te zien. De kunstplanten van tegenwoordig zijn van een goede kwaliteit waardoor de plant er net echt uitziet. Zet de kunstplant in een mooie pot of vaas en niemand die het verschil ziet! geloof je ons niet? Bekijk dan het aanbod in de webshop of kom langs in een van onze vestigingen en laat je verassen! 

Kom langs!