Contact met GroenRijk

Contact met GroenRijk

Heb je een vraag aan ons? Wij helpen je bij GroenRijk graag verder! Kijk hieronder waar je het best terecht kan met je vraag of opmerking, zo kunnen wij je het beste van dienst zijn. Belangrijk daarbij is om een onderscheid te maken tussen het kantoor van GroenRijk Retail B.V. onze tuincentra.
 

1) Heb je een vraag over (producten of aankopen uit) het tuincentrum? 

Je kan vragen hierover het beste stellen aan de betreffende vestiging. Ook wanneer het gaat over openingstijden, winkelvacatures of de beschikbaarheid van dat een specifieke plant. Onze collega's op de winkelvloer zijn van deze zaken het beste op de hoogte. Je vindt het telefoonnummer, adres en mailadres van onze tuincentra op de onderstaande pagina. 

KLIK HIER


 


2) Heb je een vraag over een cadeaukaart of klantenkaart?

Neem voor de Nationale Tuinbon of de Groenkaart contact op met het servicekantoor van GroenRijk via de onderstaande knop. Wij helpen je graag met de activering of registratie.

Tip: bekijk voor de digitale cadeaubon en activeringscodes eerst de 'ongewenste email'.

KLIK HIER
 


3) Heb je een vraag over een bestelling in de webwinkel?

Wil je wat weten over de producten of bestellingen uit onze webwinkel ? Bijvoorbeeld over de levertijd, de specificaties of de mogelijkheden voor verkoop aan bedrijven. Dan kan je contact opnemen via de onderstaande knop. 
 

KLIK HIER


 


4) Heb je een andere vraag? 

Het servicekantoor van GroenRijk (geen tuincentrumlocatie) is het eerste aanspreekpunt als het gaat over gemeenschappelijke leveranciers. Onze vestigingen hebben elk hun eigen KvK-nummers, BTW-nummers, ect.
 

Contactinformatie
GroenRijk Retail B.V.
Rijneveld 153
2771 XV Boskoop

Naam: GroenRijk Retail B.V.
Telefoonnummer: 0172 – 219201
Mailadres: info@groenrijk.nl
Website: www.groenrijk.nl
KvK-nummer: 56480326
BTW-nummer: NL 852145810 B01
Postbus: GroenRijk Retail B.V., Postbus 125, 2770 AC Boskoop

 
 

Sociale media GroenRijk