Bewatering

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 38 producten
Vergelijk (0)

Water is onderdeel van de Nederlandse tuin. Soms is er iets minder water beschikbaar, bijvoorbeeld als het 's zomers niet genoeg regent. GroenRijk biedt een divers aanbod van verwante artikelen.
 

  • Sproeimaterialen
  • Gieters
  • Regentonnen


Regenton
Is het een tijd droog geweest? Met een regenton heb je jouw eigen noodrantsoen waarmee je de planten water kunt geven. Steeds meer mensen gaan ook vanwege de besparing van regenwater over tot aanschaf van een regenton. Je hebt ze in verschillende formaten en nemen weinig ruimte in. Zo staan de planten er toch goed bij in lastige tijden!

Vijverton
Een makkelijke manier om een vijver te maken in je tuin (die je ook nog eens kunt verplaatsen) is om een vijverton te plaatsen. Dit is niet te verwarren met een regenton, het is een ronde en open bak waar je water en waterplanten in kwijt kan. Vaak is hij van hout gemaakt. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar houdt het ook koeler in de zomer en vangt regenwater op bij hevige buien. GroenRijk heeft natuurlijk ook de waterplanten om de ton aan te kleden.

Sproeien en water geven
Van tuinslang en gieter tot volautomatisch sproeisysteem: bij GroenRijk vind je alles voor wanneer de planten het 's zomers moeilijk hebben. Wees goed voorbereid en bezoek jouw lokale GroenRijk-vestiging. Wij hebben merken als Nature, Talen Tools en het GroenRijk huismerk. Wat betreft de sproeisystemen en systemen voor de tuinslang springen de producten van Gardena voornamelijk in het oog.