Wissel van het Seizoen

De voordeur is het visitekaartje van je huis. Je verwelkomt gasten en komt er zelf meerdere keren per dag langs. Al met een paar planten heb je een vrolijke entree van je woning. Mooi toch? Elk seizoen wissel je gemakkelijk van sfeer. 

GroenRijk vindt het belangrijk om te laten zien wat je kan doen met planten. Je creëert gemakkelijk een gezellige, groene sfeer in jouw omgeving. Kamerplanten kan je door het gehele jaar gebruiken, dat is bekend, maar buitenplanten ook! Waarom niet door het hele jaar door? Het leuke is dat elk seizoen zijn eigen groentoppers heeft die kleur geven aan de tijd van het jaar. Dat geeft een prachtige variatie!Videotips voor de winter
Elk seizoen heeft zo zijn eigen groentoppers. Zelfs in de winter maak je een goede indruk bij je bezoek (en jezelf) met de juiste planten rondom de voordeur. Kijk naar de tips van onze collega Ivan of vraag meer informatie in de winkel.

Kerst:


Videotips voor de herfst
Sommige mensen vinden dit een saaie periode voor buitenplanten. Wij niet. Kijk wat onze groenspecialist Konni doet om haar voordeur te versieren. Kom naar ons tuincentrum en kijk naar de mogelijkheden voor jouw huis!
Videotips voor de nazomer/herfst
De blaadjes vallen van de bomen en het wordt kouder. Dit is echter geen reden om buitenplanten links te laten liggen. Denk bijvoorbeeld aan je voordeur: juist in de herfst en winter maak je het verschil! Kom naar GroenRijk voor vorstbestendige en kleurhoudende planten die je rondom de deur kan plaatsen. Snel, simpel en prachtig om te zien.
4 tips voor je voordeur

Tip 1: Benut elk seizoen
Juist in die 'saaie' winter maak je het verschil met planten! Wij hebben veel soorten die kleur houden en tegen vorst kunnen.

Tip 2: Ga de hoogte in
Benut de hoge ruimte naast de deur. Kijk in ons tuincentrum voor hangmanden, wandhangers of kransen.

Tip 3: Vind bijpassende potten
Fel en opvallend? Of juist klassiek? We hebben potten in verschillende afmetingen en stijlen. Kijk wat er bij jou past.

Tip 4: Laat je niet beperken!
Woon je klein of in een appartement? Iedereen heeft een voordeur die je kan versieren!

Vraag het ons
In het tuincentrum kunnen wij je advies geven over de juiste buitenplanten voor het seizoen. De groenspecialist vertelt je over de laatste trends en de verzorging van planten. Ook potten, sfeerproducten en accessoires kan je bij GroenRijk vinden. Kom langs!