Bloempotten

Potten en manden zijn meer dan een omhulsel voor je plant. Het is een belangrijke manier om sfeer en kleur mee te geven aan je tuin of vensterbank. Wat is jouw stijl? Bij GroenRijk vind je een ruime selectie van grote en kleine potten en manden, voor binnen en buiten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 71 producten
Vergelijk (0)

Soorten bloempotten

Er zijn diverse soorten aan potterie voor binnen en buiten. Bij GroenRijk verkopen wij diverse soorten, maten, vormen en kleuren bloempotten. Zo vind je in ons assortiment onder andere de volgende populaire bloempotten:

  • Glazen vazen en kommen
  • Keramieken bloempotten
  • Kunststof bloempotten
  • Zinken potten
  • Manden
  • Schaaltjes
  • Hangpotten en hangmanden
  • Houten potten
  • Balkonpotten

Wist je dat er ook bamboe potten zijn? Wij van GroenRijk hebben deze bijzondere pot in ons assortiment. Onze collega vertelt er graag meer over in de onderstaande video. 


Bloempotten van GroenRijk 

Je vindt bij GroenRijk de mooiste potten voor jouw huis of tuin. Zoals hierboven opgesomd is er heel wat te kiezen in onze tuincentra. Ben je op zoek naar een bepaald soort en zie je die niet zo snel staan? Vraag het aan een van onze medewerkers, waarschijnlijk kunnen we het voor je bijbestellen. Bezoek onze tuincentra en kies de meest geschikte product voor jou uit. Potterie is beschikbaar in verschillende grootte: van een mini-potje voor een kleine cactus tot een variant waar een zelfs boom in past. In ons assortiment vind je bekende merken als Elho, Capi en nog veel meer. Breng een bezoek aan een van ons dichts bijzijnde tuincentrum bij jou om de hoek of bestel een mooie binnen en/of buiten bloempot online. 

Functie bloempot

Het uiterlijk van een bloempot is natuurlijk erg belangrijk, maar wat dacht je van de functie? Een bloempot die niet goed werkt, kan nog zo mooi zijn maar is niet geschikt om jouw bloemen in te planten. Een bloempot houdt bijvoorbeeld het water vast of zorgt bij buitenpotten juist voor condens. Sommige mensen gebruiken grote buitenpotten als afscheiding voor hun voortuin of terras.

Vullen bloempot

Sommige planten functioneren prima met een beetje potgrond. Andere planten hebben meer specifieke wensen. Vraag aan onze medewerkers wat er voor jouw plant gevraagd wordt. Kan er bijvoorbeeld beter een laag hydrokorrels worden toegevoegd? Kan je het beste een drainagegat boren in de bloempot? Wat is de juiste grond? Wij vertellen het je graag in onderstaande video. 


Bloempot kopen?

Koop jouw bloempot online op GroenRijk.nl of kom naar een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Wij zitten verspreid in heel het land, zo zit er altijd wel een tuincentrum bij je in de buurt! Bestel vandaag nog en je ontvangt je product al binnen twee werkdagen thuisbezorgd!