Cadeaukaarten

Op zoek naar een mooi cadeau? De GroenRijk Nationale Tuinbon is hét groenste cadeau voor vrienden, familie of jezelf! Met de Nationale Tuinbon kan je alles kopen wat er bij GroenRijk te koop is. Van planten, potten en barbecues tot voeding voor je huisdier. Hij is verkrijgbaar vanaf 10 tot 150 euro. Je hoeft niet in één keer het gehele bedrag op te maken, maar kan het spreiden over meerdere bezoekjes aan ons tuincentrum. Geef met dit cadeau gegarandeerd plezier! 
 

          

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Heb je geen inspiratie voor een cadeau? Of heeft iemand een specifieke smaak? Een cadeaubon kan daarvoor een uitkomst bieden. Op deze manier kan de ontvanger op een later moment wat moois uitkiezen.

Een cadeaukaart kopen of een cadeaukaart besteden kan je bij GroenRijk. Wij bieden zelf de GroenRijk Tuinbon aan: dit is het ideale cadeau voor verjaardagen, 'house warmings' of op moederdag. Hiermee kan je in al onze vestigingen uitgaven doen. De cadeaukaart is inclusief cadeau-envelop.

Wat kan je kopen?
Van planten, potten en barbecues tot voeding voor je huisdier: de GroenRijk Nationale Tuinbon kan je uitgeven aan het gehele assortiment van GroenRijk. Hij is in onze winkels en hier online verkrijgbaar vanaf 10 tot 150 euro. Je hoeft niet in één keer het gehele bedrag op te maken, maar kan het spreiden over meerdere bezoekjes aan onze tuincentra. Wij accepteren naast de GroenRijk Nationale Tuinbon ook de VVV-Cadeaukaart en de Huis en Tuin Cadeau:

GroenRijk accepteert
Wij verkopen de GroenRijk Nationale Tuinbon, maar we zijn ook een inleverpunt voor andere cadeaukaarten.
 

  • GroenRijk Nationale Tuinbon
  • VVV-Cadeaukaart
  • Huis en Tuin Cadeau
     

In onze webwinkel kan je de Nationale Tuinbon kopen (digitaal in de email of een kaart per post). De Tuinbon een de VVV-cadeaukaart kan je ook besteden in onze webwinkel.