Kadoboompjes

Wij bieden een zeer gevarieerd programma hippe boompjes op stam aan van topkwaliteit. De boompjes zitten verpakt in een luxe houtlook cadeaubox. Ze hebben een paar dingen gemeen met elkaar, ze zitten in een 3,3 liter pot, zijn circa 85-90cm hoog en zien er visueel supermooi uit! Bovendien worden onze boompjes lokaal en duurzaam gekweekt.

Het is een geschikt cadeau voor elk seizoen! De boompjes zijn winterhard en meeste blijven ook 's winters in het blad (dit staat in de specificaties van het product). Het boompje staat prachtig in de tuin, op het terras of naast de voordeur.Let op: Een boompje is een natuurproduct en daardoor is elk exemplaar uniek. Hierdoor kan het geleverde boompje licht afwijken van de productafbeelding. Tevens verschilt het per seizoen hoe ver het boompje in het blad zit.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 51 producten
Vergelijk (0)

Deze producten wordt geleverd door het bedrijf 'Kadoboompje', een initiatief van GroenRijk Maasbree. De werkwijze en voorwaarden kunnen daardoor iets afwijken van andere producten. 

Wat zijn de bezorgkosten?
Dit product wordt netjes bij je thuisbezorgd. Ook kan je tijdens de bestelling aangeven een ander afleveradres te willen. Het versturen van een product brengt kosten met zich mee. Wij rekenen een bijdrage in de verzendkosten van €5,95 in Nederland en België. Het is ook mogelijk om het boompje gratis af te halen bij tuincentrum Groenrijk Maasbree. De adresgegevens en openingstijden vind je hier.

Wat is de levertijd?
Wij leveren de boompjes van maandag t/m zaterdag. Boompjes die op werkdagen vóór 12 uur zijn besteld, kunnen in de meeste gevallen de volgende dag worden bezorgd. Wij versturen onze producten in Nederland en België met transporteur Transmission. Je ontvangt altijd een track-and-trace-code zodat je de zending kan volgen op Mijnzending.nl. Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn bij aflevering, dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien je deze aflevering opnieuw mist dan neemt het bedrijf 'Kadoboompje' contact met je op.

Heb je (andere) vragen?
Een goede dienstverlening, dat is waar wij veel waarde aan hechten. Heb je nog andere vragen? Misschien worden ze beantwoord in de algemene voorwaarden