Cadeautips voor hem en haar in het tuincentrum

Cadeautips voor hem en haar in het tuincentrum

Ben je op zoek naar een cadeautip voor hem of haar in het tuincentrum? Bij GroenRijk vind je een hele hoop originele cadeaus voor zowel mannen als vrouwen. Kom langs in het tuincentrum en ontdek de mogelijkheden, of bekijk online de cadeau artikelen van GroenRijk. Met een cadeau uit het tuincentrum ben je altijd origineel!

Speciale cadeaus uit het tuincentrum

In het tuincentrum zijn heel veel leuke cadeau- en sfeerartikelen te vinden. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om iemand een plant of mooie bloemen cadeau te doen. Jij kent degene voor wie je een cadeau koopt natuurlijk het beste, dus kies vooral iets wat bij hem of haar past. Iemand met een vijver kun je bijvoorbeeld een mooi waterornament geven en voor de barbecueliefhebber is een schort met kookgerei misschien leuk. Bij GroenRijk hebben we:

  • Leuke Moederdag cadeaus;
  • Bedankt cadeautje;
  • Tips verjaardagscadeau;
  • Cadeau voor vaderdag.

Unieke cadeautips voor hem?

Een cadeau bedenken voor je vader, vriend of echtgenoot kan soms knap lastig zijn, hij heeft alles al! Klassieke cadeaus zijn natuurlijk parfums en sieraden, maar gooi het dit jaar eens over een andere boeg! Houdt hij van tuinieren of barbecueën? Geef dan iets wat daarmee te maken heeft, zoals een barbecue gereedschapsset of een vleesthermometer. Verlichting voor in de tuin of op het balkon valt ook vaak in de smaak, omdat dit veel sfeer met zich mee brengt. Weet je toch nog niet zo goed wat je moet kiezen? Dan kun je altijd nog een Nationale Tuinbon geven, zo kan hij zelf een leuk cadeau uitzoeken dat hij zeker weten kan waarderen!

Leuke cadeautips voor haar?

Op zoek naar een leuk cadeau, denk eens aan een kadoboompje! Dit zijn verschillende soorten kleine bomen, dus de keuze is zeer ruim. De boompjes zijn erg hip, geschikt voor alle seizoenen en kunnen direct in de tuin of in een pot geplaatst worden. Verder zijn in het tuincentrum ook heel veel mooie sfeerartikelen te vinden die perfect zijn voor het decoreren van een huis. Vooral wanneer je op bezoek gaat bij iemand die net is verhuist is het leuk om zo een cadeau mee te nemen.

Cadeautips voor hem en haar in tuincentrum GroenRijk

In het tuincentrum zijn genoeg leuke en originele cadeaus te vinden voor hem en haar. Bij iedere gelegenheid kun je een cadeau uit het tuincentrum geven. Kies zelf een cadeau uit of laat de ontvanger zelf iets uitzoeken in ons brede assortiment met een cadeaukaart. Breng snel een bezoek aan tuincentrum GroenRijk bij jou in de buurt en bekijk alle cadeautips voor hem en haar!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...
Primula, de vroege vogel in de tuin

De bloemstengels van de Primula acaulis lijken enigszins op sleutels. Tenminste als je een sleutel met de baard in de lucht steekt. Dat is één verklaring voor de naam Sleutelbloem. Ook is er de legende die verhaalt over Petrus. Zittend bij de hemelpoort zou hij in het lentezonnetje zijn weggedommeld. Zijn sleutelbos zou daarbij uit zijn handen zijn gegleden. En op de plek waar de sleutelbos de grond raakte ontloken schitterende goudgele bloemen. Maar wat het...

Lees meer...