Cadeautips voor hem en haar in het tuincentrum

Cadeautips voor hem en haar in het tuincentrum

Ben je op zoek naar een cadeautip voor hem of haar in het tuincentrum? Bij GroenRijk vind je een hele hoop originele cadeaus voor zowel mannen als vrouwen. Kom langs in het tuincentrum en ontdek de mogelijkheden, of bekijk online de cadeau artikelen van GroenRijk. Met een cadeau uit het tuincentrum ben je altijd origineel!

Speciale cadeaus uit het tuincentrum

In het tuincentrum zijn heel veel leuke cadeau- en sfeerartikelen te vinden. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om iemand een plant of mooie bloemen cadeau te doen. Jij kent degene voor wie je een cadeau koopt natuurlijk het beste, dus kies vooral iets wat bij hem of haar past. Iemand met een vijver kun je bijvoorbeeld een mooi waterornament geven en voor de barbecueliefhebber is een schort met kookgerei misschien leuk. Bij GroenRijk hebben we:

  • Leuke Moederdag cadeaus;
  • Bedankt cadeautje;
  • Tips verjaardagscadeau;
  • Cadeau voor vaderdag.

Unieke cadeautips voor hem?

Een cadeau bedenken voor je vader, vriend of echtgenoot kan soms knap lastig zijn, hij heeft alles al! Klassieke cadeaus zijn natuurlijk parfums en sieraden, maar gooi het dit jaar eens over een andere boeg! Houdt hij van tuinieren of barbecueën? Geef dan iets wat daarmee te maken heeft, zoals een barbecue gereedschapsset of een vleesthermometer. Verlichting voor in de tuin of op het balkon valt ook vaak in de smaak, omdat dit veel sfeer met zich mee brengt. Weet je toch nog niet zo goed wat je moet kiezen? Dan kun je altijd nog een Nationale Tuinbon geven, zo kan hij zelf een leuk cadeau uitzoeken dat hij zeker weten kan waarderen!

Leuke cadeautips voor haar?

Op zoek naar een leuk cadeau, denk eens aan een kadoboompje! Dit zijn verschillende soorten kleine bomen, dus de keuze is zeer ruim. De boompjes zijn erg hip, geschikt voor alle seizoenen en kunnen direct in de tuin of in een pot geplaatst worden. Verder zijn in het tuincentrum ook heel veel mooie sfeerartikelen te vinden die perfect zijn voor het decoreren van een huis. Vooral wanneer je op bezoek gaat bij iemand die net is verhuist is het leuk om zo een cadeau mee te nemen.

Cadeautips voor hem en haar in tuincentrum GroenRijk

In het tuincentrum zijn genoeg leuke en originele cadeaus te vinden voor hem en haar. Bij iedere gelegenheid kun je een cadeau uit het tuincentrum geven. Kies zelf een cadeau uit of laat de ontvanger zelf iets uitzoeken in ons brede assortiment met een cadeaukaart. Breng snel een bezoek aan tuincentrum GroenRijk bij jou in de buurt en bekijk alle cadeautips voor hem en haar!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

buitenplanten
De nazomerblos van de 'Pretty Lady'

De Herfstanemonen van de 'Pretty Lady'-serie bloeien compact en zeer rijk van augustus tot in de herfst. Houd de zomer nog even vast en geniet van deze laatbloeiende oosterse schoonheden.

...Lees meer...
buitenplanten
Makkelijke plant? Neem een bolchrysant!

Bolchrysanten komen oorspronkelijk uit China waar ze symbool staan voor een lang leven. Zelf hebben ze sowieso een lang leven, ze bloeien tot diep in de herfst. Groene vingers heb je niet nodig voor een mooie bolchrysant. Het is een makkelijke en zeer decoratieve plant, die weinig onderhoud vraagt en die je gewoon in de volle zon kunt zetten.

 

Makkelijke plant? Neem een bolchrysant!

Wat je bij bolchrysanten eigenlijk all...

Lees meer...
buitenplanten
De eigenzinnige zuidenwindlelie

De Zuidenwindlelie, ook wel Vogelmelk genoemd, is een bolgewas. De plant bloeit van juli tot september met stervorige witte bloemen die samen een scherm of een pluim vormen. Op de achterkant van de bloemblaadjes staat een mooie groene streep die je niet meer ziet als de bloem wijd open staat. De plant wordt 60-80 cm hoog en is een gevoelig type: op bewolkte of koele dagen nemen de bloemen een off-day tot de zon weer schijnt. De Zuidenwindlelie verwildert mak...

Lees meer...