GroenRijk relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of zakenrelaties? Denk eens aan de GroenRijk Nationale Tuinbon of een Kadoboompje.

Kadoboompje

Een kadoboompje is uitermate geschikt als relatiegeschenk of voor je marketingcampagne. Wij hebben grote aantallen beschikbaar en zoeken samen met je naar een geschikte boom die perfect aansluit bij de gelegenheid. Wij leveren boompjes in een unieke houtlook cadeaubox. Ook kan je een persoonlijk kaartje toevoegen en krijg je een uitgebreide beschrijving van de boom en verzorgingstips. De mogelijkheden voor je bedrijf zijn groot. Zo kunnen wij de cadeaubox voorzien van jouw logo of slogan en kunnen wij aan iedere boom een houten schijfje hangen met het bedrijfslogo erop. Zo denkt de klant nog jaren aan je!


 

•    Onze bomen hebben een mooie maat van circa 85/90cm hoogte en een kroon met een diameter van circa 25/30cm.
•    Onze boompjes kun je op je terras, in je tuin en op het balkon plaatsen. Zo kan iedereen een boompje gebruiken!
•    Wij zijn in staat om zeer grote aantallen bomen in één keer te leveren!
•    We kunnen het cadeaupakket of kerstpakket verder op maat maken met food- en geschenkartikelen. Bijvoorbeeld een pot om het boompje gelijk te planten, of een pakje compacte potgrond.


Het is een duurzaam cadeau. Onze boompjes zijn lokaal gekweekt in Noord-Limburg. De opkweek gebeurt in een MPS-GAP gecertificeerd bedrijf wat ingaat op traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. De potten van Elho zijn gemaakt van gerecycled plastic en volledig geproduceerd met energie van windmolens.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Vul het onderstaande contactformulier in.


De Groenrijk Nationale Tuinbon
De GroenRijk Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt en voor iedereen geschikt is! Wie houdt er nou niet van planten? Kom langs en bekijk trends en originele ideeën, laat je verrassen door de mooiste bloemen en planten. Bewonder ook de barbecues, tuinmeubelen, het diervoederassortiment en de vele accessoires. Met de GroenRijk Tuinbon geef je een bijzondere winkelbeleving cadeau. Je geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven. De GroenRijk Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. Je hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken.Wil je meer weten over dit onderwerp? Vul het onderstaande contactformulier in.

Contact Webwinkel

Velden met * zijn verplicht.