GroenRijk relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of zakenrelaties? Denk eens aan de GroenRijk Nationale Tuinbon of een Kadoboompje.

Kadoboompje

Een kadoboompje is uitermate geschikt als relatiegeschenk of voor je marketingcampagne. Wij hebben grote aantallen beschikbaar en zoeken samen met je naar een geschikte boom die perfect aansluit bij de gelegenheid. Wij leveren boompjes in een unieke houtlook cadeaubox. Ook kan je een persoonlijk kaartje toevoegen en krijg je een uitgebreide beschrijving van de boom en verzorgingstips. De mogelijkheden voor je bedrijf zijn groot. Zo kunnen wij de cadeaubox voorzien van jouw logo of slogan en kunnen wij aan iedere boom een houten schijfje hangen met het bedrijfslogo erop. Zo denkt de klant nog jaren aan je!


 

Wil je meer weten over dit onderwerp? Vul het onderstaande contactformulier in.


De Groenrijk Nationale Tuinbon
De GroenRijk Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt en voor iedereen geschikt is! Wie houdt er nou niet van planten? Kom langs en bekijk trends en originele ideeën, laat je verrassen door de mooiste bloemen en planten. Bewonder ook de barbecues, tuinmeubelen, het diervoederassortiment en de vele accessoires. Met de GroenRijk Tuinbon geef je een bijzondere winkelbeleving cadeau. Je geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven. De GroenRijk Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. Je hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken.Wil je meer weten over dit onderwerp? Vul het onderstaande contactformulier in.

Contact Webwinkel

Velden met * zijn verplicht.