Kantoorbeplanting

Je kent GroenRijk als het adres voor planten in je huis en tuin. Maar steeds meer vestigingen leveren ook planten voor bedrijven. Planten creëren niet alleen sfeer in jouw bedrijf, maar ze hebben ook een positief effect op zowel de arbeidsproductiviteit als de gezondheid van je medewerkers.

In veel gebouwen en huizen is de kwaliteit van de lucht niet goed. Vooral in de winter is dit het geval, als de deuren en ramen zijn gesloten en er uitstoot is van verwarming en mensen zelf. Het gaat hier niet alleen over de woonkamer, maar ook over andere plekken waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, het kantoor, de schoolklas. De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, onze fitheid en ons welbevinden. Planten kunnen daarin helpen. 

Ook zijn planten op de werkvloer een mooie manier om werkplekken van elkaar af te scheiden en zijn bovendien nuttig om geluid te absorberen.

 Het is dus een goed idee om jouw bedrijfspand groen te houden. Ook ziet het er voor jouw bezoekers een stuk beter uit wanneer je veel planten gebruikt binnen en buiten jouw bedrijfspand. Vraag onze tuincentra naar de mogelijkheden! 

 


Onze vestigingen hebben elk hun eigen grootte en specialiteiten. Niet elke productgroep is bij elke winkel verkrijgbaar. Ben je specifiek naar iets op zoek? Je kan altijd even contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde vestiging

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Diensten