GroenRijk Bergambacht Beste verkoopteam 2018

De medewerkers van GroenRijk Bergambacht zijn afgelopen week in het zonnetje gezet. Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2018', dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Het winkelteam van GroenRijk Bergambacht werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2018. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. De kracht van het tuincentrum komt uit de lokale profilering, onderscheidend in aanpak en klantgerichtheid met name in het groenspecialisme. “In een relatief klein verzorgingsgebied functioneren ze erg goed. Dat zegt iets over de gunfactor en de klanttevredenheid” zo zegt GroenRijk-directeur Jacky Michels.

Nogmaals Michels: “Eigenaren Paul en Neeltje Stout werken samen met Eric als bedrijfsleider en het team aan een klantgerichte aanpak. Het kleine team heeft niet alleen passie voor de klant in het tuincentrum, maar ook de bezoekers aan de kinderboerderij. De resultaten zijn er dan ook naar!”  

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan het GroenRijk tuincentrum met het de ‘Beste verkoopteam van het jaar 2018’! Via advertenties in de krant, op Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Bergambacht u op de hoogte van leuke acties.


Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De sterren tijdens de kerstperiode!

De kleurenpracht van een kerstster is geen bloem, het zijn gekleurde schutbladeren. Zij geven de plant zijn aantrekkingskracht. De eigenlijke bloemetjes zijn piepklein en zitten verstopt in de kern van de schutbladeren. Traditioneel ‘bloeien’ Euphorbia Pulcherrima’s, ofwel kerststerren, rood of wit. Maar er tegenwoordig bestaan er ook crème en roze kerststerren.

...Lees meer...
Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...