GroenRijk Bergambacht Beste verkoopteam 2018

De medewerkers van GroenRijk Bergambacht zijn afgelopen week in het zonnetje gezet. Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2018', dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Het winkelteam van GroenRijk Bergambacht werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2018. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. De kracht van het tuincentrum komt uit de lokale profilering, onderscheidend in aanpak en klantgerichtheid met name in het groenspecialisme. “In een relatief klein verzorgingsgebied functioneren ze erg goed. Dat zegt iets over de gunfactor en de klanttevredenheid” zo zegt GroenRijk-directeur Jacky Michels.

Nogmaals Michels: “Eigenaren Paul en Neeltje Stout werken samen met Eric als bedrijfsleider en het team aan een klantgerichte aanpak. Het kleine team heeft niet alleen passie voor de klant in het tuincentrum, maar ook de bezoekers aan de kinderboerderij. De resultaten zijn er dan ook naar!”  

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan het GroenRijk tuincentrum met het de ‘Beste verkoopteam van het jaar 2018’! Via advertenties in de krant, op Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Bergambacht u op de hoogte van leuke acties.


Onze tuincentra