GroenRijk Bergambacht Beste verkoopteam 2018

De medewerkers van GroenRijk Bergambacht zijn afgelopen week in het zonnetje gezet. Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2018', dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Het winkelteam van GroenRijk Bergambacht werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2018. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. De kracht van het tuincentrum komt uit de lokale profilering, onderscheidend in aanpak en klantgerichtheid met name in het groenspecialisme. “In een relatief klein verzorgingsgebied functioneren ze erg goed. Dat zegt iets over de gunfactor en de klanttevredenheid” zo zegt GroenRijk-directeur Jacky Michels.

Nogmaals Michels: “Eigenaren Paul en Neeltje Stout werken samen met Eric als bedrijfsleider en het team aan een klantgerichte aanpak. Het kleine team heeft niet alleen passie voor de klant in het tuincentrum, maar ook de bezoekers aan de kinderboerderij. De resultaten zijn er dan ook naar!”  

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan het GroenRijk tuincentrum met het de ‘Beste verkoopteam van het jaar 2018’! Via advertenties in de krant, op Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Bergambacht u op de hoogte van leuke acties.


Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...
De vrolijke verleiding van Dahlia

Een kleurige mix van Dahlia’s geeft je tuin of balkon maandenlang een vrolijke sfeer. Kies uit allerlei kleuren en maten die prachtig met elkaar en met andere planten combineren. Ze staan bovendien prachtig in een vaas. 

Beauties

De Dahlia-familie is zeer uitgebreid. Er bestaan meer dan 20.000 gekweekte soorten die zijn voortgekomen uit Mexicaanse kruidachtige wilde Dahlia’s. Terwijl dahlia’s eerst werden gekweekt voor de eetbar...

Lees meer...
De exotische liefde van de Agapanthus 'Amourette'

De lange, ranke Agapanthus 'Amourette', met een halve bol vol verfijnde bloemen, lijkt stiekem te zijn ontsnapt uit een exotische tuin voor een liefdesavontuur in Nederland. Zo lang de zomerzon schijnt, is zij helemaal de jouwe.  

 

Afrikaanse lelie

De Agapanthus africanus of Afrikaanse lelie heeft enorm charisma en betovert iedere tuin of balkon. De  felblauwe of stralend witte bloemen staan als een uitwaaieren...

Lees meer...