Verticale tuin

Verticale tuin

Een verticale tuin is handig bij gebrek aan ruimte en ziet er ook nog eens erg leuk uit. De verticale tuin, ook wel een groene muur genoemd, is er in veel verschillende varianten en kan zowel binnen als buiten gemaakt worden. Met speciale constructies kan je ook een nieuwe muur in een kamer creëren.


Groene muur maken
Een verticale tuin kan op verschillende manieren gemaakt worden. Je kan namelijk een aantal bakken aan een muur hangen of een kant en klare constructie ophangen waar je de planten in zet. Bij GroenRijk is bijvoorbeeld een kant en klare set te koop, maar natuurlijk staan in onze webshop ook genoeg planten die je in je groene muur kan zetten.
 

Hoe maak je een verticale tuin?
et diverse ophangsystemen kan je ze hiermee aan de schutting of muur hangen. Vraag in de winkel naar de opties. In principe kan je bijna alle planten hiervoor gebruiken; het is zelfs mogelijk een moestuintje van je verticale tuin te maken. Let wel op waar je de planten neerzet, zodat ze allemaal genoeg licht en water krijgen. Bekijk nu ons assortiment om je groene muur naar je eigen smaak te maken.