Kerstbomen MontfoortGa je voor een grote kerstboom of meerdere kleintjes? Welke kleuren wil jij dit jaar gebruiken voor kerstballen en kerstversiering? Een kerstboom kopen is voor veel mensen een leuk uitje, dat is ook zeker het geval bij GroenRijk Montfoort. Daar kan je een mooie boom uitkiezen! Hoe leuk is het uitzoeken van een mooie boom en de bijbehorende versiering? Geniet in ons tuincentrum van de mooie wintersfeer en zoek leuke accessoires uit, zoals kerstballen, kerstkransen en kerstverlichting.

Dus kom je uit Montfoort, Oudewater, De Meern, Leidsche Rijn, Woerden of Linschoten? Kom voor een kerstboom langs GroenRijk Montfoort!

Kunstkerstboom of echte kerstboom?
In ons tuincentrum kan je kiezen tussen een kunstkerstboom en een echte kerstboom. Op het moment je kiest voor een echte boom, dan kan je ook nog eens kiezen tussen een variant met of zonder kluit. Het voordeel van een boom met kluit is dat hij langer groen blijft en zijn naalden langer behoudt. Je zou hem achteraf nog in de tuin kunnen planten. Een boom zonder kluit is daarentegen voordeliger in aanschaf. Als je de boom goed verzorgt, dan blijven de naalden lang genoeg vastzitten.

Soorten kerstbomen

  • Blauwspar (Picea pungens Glauca)
  • Servische spar (Picea omorika)
  • Fijnspar (Picea abies)
  • Nordmann (Abies nordmanniana)
  • Mini-kerstboom


Kunstkerstbomen
Steeds meer mensen leren de kunstkerstbomen waarderen. Hoewel de bomen er vroeger er soms van plastic uitzagen, zijn de huidige kerstbomen soms niet van echt te onderscheiden. Wij verkopen onder andere het merk Black Box.

Kerstbomen zijn over het algemeen in de laatste dagen van november of de eerste dagen van december te verkrijgen in ons tuincentrum. Houd onze folder of onze winkelpagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen.


Kijk op de pagina van GroenRijk Montfoort