Tuingereedschap GroenRijk MontfoortOm je tuin goed bij te houden besteed je daar af en toe tijd aan. Helemaal niet erg, want dit is voor veel mensen een erg ontspannende hobby. Heb je alles netjes bijgehouden? Dan ontspan je later des te meer!

Merken
Wij hebben bij GroenRijk Montfoort diverse a-merken in het assortiment. Ook wat betreft tuingereedschap en onderhoudsproducten. Kom langs bij ons voor onder andere producten van Wolf-Garten, het GroenRijk huismerk, Talen Tools en Nature. Van deze merken kan je onder andere (blad)harken, snoeigereedschap, bewateringsartikelen en tuinhandschoenen kopen.

Elk seizoen van het jaar

Je hebt het tuingereedschap hele jaar nodig om je tuin mooi te houden: denk aan het planten in de grond zetten in de lente, het sproeien van het gazon of planten in de zomer of aan het takken en blaadjes harken in de herfst. Zelfs in de winter kan je niet zonder. Dan houd je de tuin netjes door de paden schoon te houden van sneeuw, takjes en blaadjes.

Kom langs en zie het zelf! Zoek je iets? Wij staan altijd open voor aanvullende wensen of vragen. Vraag het aan onze medewerkers naar de beschikbaarheid, als het er niet is, dan kunnen wij het altijd bestellen.