Over GroenRijk Montfoort

Welkom bij GroenRijk Montfoort, het groenste tuincentrum in de omgeving van Woerden, De Meern en Oudewater!

Het tuincentrum staat onder leiding van Focke en Stephan Segers. Vader en zoon zijn content met de start in 2019: “We zijn verguld dat we op deze prachtige locatie aan de slag kunnen,” zo zegt Focke Segers. “Wij kijken er ontzettend naar uit om hier echt iets moois neer te zetten en onze klanten welkom te heten in een echte groenwinkel, waar specialisme voorop staat!”

Derde vestiging
GroenRijk Montfoort is alweer de derde GroenRijk-vestiging die eigendom is van de familie Segers. Vader Focke Segers is al ruim 30 jaar in de tuinbranche werkzaam. Zijn zoon Stephan hielp van kleins af aan al mee in het tuincentrum. Hij komt bovendien regelmatig voorbij in de programma De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Sinds 2012 is het duo voor zichzelf begonnen met een vestiging in Nunspeet, vijf jaar later volgde GroenRijk Epe. Nu gaan ze de uitdaging aan in Montfoort!

Compleet aanbod
Tuincentrum GroenRijk Montfoort wordt een sfeervol en specialistisch tuincentrum, waar je zes dagen per week terecht kan voor kamerplanten, buitenplanten en tuingereedschap en meer. Het krijgt een winkeloppervlakte van 4000m2. Hiermee is het weliswaar iets kleiner dan de Overvecht, dat tot enkele jaren geleden in dit pand te vinden was, maar door een slimme winkelindeling en heldere keuzes in het assortiment zal het zeker ruim en compleet aanvoelen.

Horeca
Vanaf de start van 2019 zal het pand worden ingericht en klaargemaakt. In het tuincentrum komt bovendien een horecagelegenheid. Voor de klanten die komen winkelen is er ook een horeca aanwezig waar men terecht kan voor onder andere verse koffie, gebak en verse broodjes voor de klanten klaar te maken.

Bezorging
Als jouw lokale tuincentrum willen wij bij GroenRijk Montfoort je zo goed mogelijk van dienst zijn. Heb je geen auto beschikbaar of is het product te groot voor je achterbak? Geen probleem! Vraag ons naar de mogelijkheden voor bezorging. Afhankelijk van de grootte van de bestelling rekenen wij soms een kleine vergoeding.

Het groencentrum licht op de kruising tussen de N228 en N204 en is daarom ook goed bereikbaar vanuit: 

  • Oudewater
  • De Meern
  • Leidsche Rijn (Utrecht)
  • Woerden
  • Linschoten
  • Oudewater
  • Benschop
  • Willeskop
  • Vleuten


Ga (terug) naar onze vestigingspagina