Kerstboom kopen MontfoortGa je ook altijd met plezier een kerstboom kopen? Voor veel mensen is dat een leuk uitje en het startschot voor een gezellige decembermaand. Het tuincentrum is gezellig gedecoreerd met lichtjes, kerstbomen en winterplanten. Bij GroenRijk Montfoort hebben wij mooie bomen klaarstaan. Kom langs en kies een mooi exemplaar! 

Heb jij de bijbehorende versiering bij de kerstboom al uitgezocht? Ga je voor goud, klassiek rood of juist een meer uitgesproken kleur? Ook het soort verlichting kan dit jaar echt het verschil maken! Geniet in ons tuincentrum van de mooie wintersfeer en zoek leuke accessoires uit, zoals kerstballen, kerstkransen en kerstverlichting.

De kerstboom zal netjes voor je verpakt worden, zodat hij gemakkelijk en zonder schade is mee te nemen.

Kunstkerstboom of echte kerstboom?
In ons tuincentrum kan je kiezen tussen een kunstkerstboom en een echte kerstboom. Op het moment je kiest voor een echte boom, dan kan je ook nog eens kiezen tussen een variant met of zonder kluit. Het voordeel van een boom met kluit is dat hij langer groen blijft en zijn naalden langer behoudt. Je zou hem achteraf nog in de tuin kunnen planten. Een boom zonder kluit is daarentegen voordeliger in aanschaf. Als je de boom goed verzorgt, dan blijven de naalden lang genoeg vastzitten.

Soorten kerstbomen

  • Blauwspar (Picea pungens Glauca)

  • Servische spar (Picea omorika)

  • Fijnspar (Picea abies)

  • Nordmann (Abies nordmanniana)

  • Mini-kerstboom

  • Kunstkerstboom


Kunstkerstbomen
Steeds meer mensen leren de kunstkerstbomen waarderen. Hoewel de bomen er vroeger er soms van plastic uitzagen, zijn de huidige kerstbomen soms niet van echt te onderscheiden. Wij verkopen onder andere het merk Black Box.

Kerstbomen zijn over het algemeen in de laatste dagen van november of de eerste dagen van december te verkrijgen in ons tuincentrum. Houd onze folder of onze winkelpagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

GroenRijk Montfoort
Het tuincentrum GroenRijk Montfoort (Willeskop 68A) is goed bereikbaar. Wil je mooie kerstbomen kopen? Ook inwoners van Oudewater, De Meern, Leidsche Rijn, Woerden, Linschoten en Oudewater kunnen ons vlot bereiken.

 

Dus kom je uit Montfoort, Oudewater, De Meern, Leidsche Rijn, Woerden of Linschoten? Kom voor een kerstboom langs GroenRijk Montfoort!


Kijk op de pagina van GroenRijk Montfoort