Groenrijk Raalte kamerplantenGroenRijk Raalte is de specialist op het gebied van bloemen en planten. Woon je in de regio Salland? Voor de beste kwaliteit kamerplanten ben je bij ons aan het juiste adres! Kom bij ons tuincentrum in Raalte kijken voor een uitgebreider aanbod en een deskundig advies van onze medewerkers. Planten zijn er van klein tot groot en in diverse soorten.

Soorten kamperlanten

  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Luchtzuiverende kamerplanten
  • Kantoorplanten
  • Vetplanten en cactussen
  • Bloempotten


Sierlijke kamerplanten
Kamerplanten zijn een waardevolle toevoeging voor je woning: ze stralen, kleuren en vergroenen je huiskamer. Een kamer vol planten is vaak gezelliger voor jezelf en je gasten. Vaak worden ze over het hoofd gezien bij het inrichten van een woning: onterecht, want ze zijn zonder twijfel beeldbepalend. In onze vestiging hebben wij diverse soorten kamerplanten, welke smaak je ook hebt. Wil bloeiende kamerplanten of orchideeën, cactussen of vetplanten? Exotische planten of simpelweg mooi en groen? Kom langs en ontdek ons aanbod. Heb jij al genoeg planten? Planten zijn ook nog eens ideaal om cadeau te doen, want wie houdt er nou niet van planten?

Luchtzuiverende kamerplanten
Kamerplanten zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook goed voor jouw gezondheid! In veel huizen is de luchtkwaliteit niet optimaal. Vooral in de winter is dit het geval. Dit komt aan de ene kant door bijvoorbeeld de gesloten deuren en ramen en aan de andere kant de uitstoot vanuit de verwarming en mensen zelf. Het liefst biedt je een gezonde leefomgeving voor jezelf en je gezin. Dit kan je verhelpen door genoeg kamerplanten in je huis te plaatsen. GroenRijk Raalte heeft een mooie selectie, zoals de Air So Pure-serie. Deze neutraliseren schadelijke stoffen, zetten de CO2 om in zuurstof en verbeteren zelfs de luchtvochtigheid in jouw woning. Planten zijn veelzijdiger dan je denkt!

Bloempotten
Niet alleen de plant heeft uitstraling, wat dacht je van een mooie bloempot? Met een mooie bloempot geeft de plant een extra uitstraling. Laat jouw stijl zien! Houd je van klassiek, industrieel of modern? Bedenk wat er het beste past bij de uitstraling van jouw huis en natuurlijk bij de betreffende plant. In GroenRijk Raalte hebben we een assortiment met onder meer kunststof, keramieken of glazen potten. Ook zijn er genoeg manden te vinden in ons tuincentrum.

Kamerplanten zijn overal mooi thuis:

  • Planten in de huiskamer;
  • Planten in de studeerkamer;
  • Planten in de slaapkamer;
  • Planten in de badkamer.


Tuincentrum GroenRijk
GroenRijk is een landelijke keten van tuincentra. Ook tuincentrum GroenRijk Raalte heeft een mooi assortiment aan kamerplanten. Het groencentrum is goed te bereiken vanuit Luttenberg, Heino, Wesepe, Heeten en Marienheem. Het is uitstekend bereikbaar, gelegen bij de kruising van N35 en N348. Ook bieden wij genoeg parkeermogelijkheden voor iedereen die met de auto komt.

Ga (terug) naar onze vestigingspagina