Dierenafdeling GroenRijk EemsdeltaBen je op zoek naar een dierenwinkel in de omgeving van Appingedam en Delfzijl? Dan ben je bij GroenRijk Eemsdelta aan het juiste adres! Wij zijn de huisdierenspecialist van de regio. In ons tuincentrum vind je alles voor je huisdier. Van hondenspullen, kattenbenodigdheden, vissen, vijverspullen en knaagdieren. Wij geven je graag advies over al onze producten en dieren.


Honden
In ons tuincentrum vind je alles voor je hond: van hondenmanden, benches en riemen tot voeding, kluiven en leuke hondenspeeltjes. Wij geven je ook graag advies over welk hondenvoer het beste is voor je hond. Elke hond heeft vanwege zijn ras of leeftijd een bepaald soort voeding nodig om vitaal te blijven. Wij adviseren je graag.


Katten
Ook voor de kat of poes geldt dit. Wij hebben daarbij een uitgebreid assortiment aan artikelen voor jouw huisdier. Van krabpalen, kattenvoer tot de meest comfortabele mandjes staan op onze dierenafdeling. Handige draagmandjes, leuke eetbakjes maar ook vlooienbandjes, speeltjes. Keuze genoeg!


Graag tot ziens bij GroenRijk Eemsdelta: jouw tuincentrum en dierenwinkel!Ga (terug) naar onze vestigingspagina