Blikjes frisdrank Montfoort (Woerden, Linschoten, Oudewater)Zin in goedkope blikjes frisdrank? Dan zit je goed bij GroenRijk Montfoort! Dit tuincentrum verkoopt goedkope a-merkblikjes per tray. Je kan er daarom terecht voor trays met blikken Coca Cola, Pepsi en Red Bull. Zie het aanbod in de prijslijst hieronder.


Je kan tijdens het uitzoeken van mooie planten, tuingereedschap en andere tuinspullen dus ook terecht voor een ruim assortiment aan blikjes frisdrank als Cola, Ice Tea of energiedrank. Of kom even snel langs voor een tray van 24 blikjes. Het is altijd goed om onderweg een lekker drankje mee te hebben of om thuis in de koelkast te hebben als een fles te veel voor je is. 

Het tuincentra ligt uitstekend gelegen langs de doorgaande N228 en N204, maar ook vlakbij de A12. We hebben een ruim aantal gratis parkeerplekken, dus je bent van harte welkom. Tuincentrum GroenRijk Montfoort is goed bereikbaar vanuit o.a. Woerden, Linschoten, Oudewater en De Meern.Ons assortiment (prijzen per tray van 24 blikjes):

Coca-Cola 
Coca-Cola Zero 
Coca-Cola Light 
Fanta Orange 
Fanta Orange Zero 
Fanta Lemon 
Fanta Exotic 
Ice Tea Classic 
Ice Tea Green 
Ice Tea Peach 
Dr. Pepper 
7-Up 
Redbull 
Spa blauw 0.33 l 
Pepsi 
Coca cola cherry