Nieuw GroenRijk Beneden-Leeuwen opent deuren

Nieuw GroenRijk Beneden-Leeuwen opent deuren

In de GroenRijk-vestiging in Beneden-Leeuwen is de afgelopen maanden hard gewerkt. Het tuincentrum is flink uitgebreid, er is een dierenafdeling toegevoegd en hij is voorzien van een nieuwe entree. Op 15 maart opent het vernieuwde tuincentrum de deuren.

Het tuincentrum wordt gerund door de lokale ondernemers John en William Cobussen. Ze zijn trots op de behaalde resultaten: “We hebben het vertrouwde karakter van de winkel kunnen behouden, maar hebben nu een groter aanbod en een vernieuwde uitstraling,” zo zegt John. “Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen”.

Veranderingen
Het tuincentrum is ruimer van opzet dankzij de extra aangebouwde 600 vierkante meter aan winkelruimte en een grotere buitenplaats. Dit is gebruikt om de bestaande afdelingen uit te breiden en een dierenafdeling toe te voegen. Daar kan je nu ook terecht voor bijvoorbeeld honden- en kattenvoeding. Bovendien wordt het entreegebouw van de winkel vernieuwd en er is een magazijn gebouwd om de winkel beter te bevoorraden.

Tijdelijk gesloten
Het tuincentrum is tijdens de verbouwing gewoon open geweest. Voor de laatste loodjes hebben de bouwvakkers even de ruimte nodig, waardoor de laatste drie dagen (12, 13 en 14 maart) het tuincentrum is gesloten.

Bij GroenRijk Beneden-Leeuwen kun je terecht voor een uitgebreid assortiment kamer- en tuinplanten, een complete dieren- en vijverafdeling en een inspirerende sfeer- en tuinmeubelafdeling.

Onze tuincentra