Kerstverlichting buiten figuren

Kerstverlichting buiten figuren

Het is bijna zover, tijd om huis en tuin uit te dossen voor de mooiste tijd van het jaar! Een verlichte ster of boom in de voortuin vrolijkt de boel natuurlijk al aardig op, maar het wordt pas echt een feestje als je deze met kerstverlichting buiten figuren combineert!

 

Verlichte kerstfiguren bij GroenRijk

Het wordt steeds populairder om groots uit te pakken met verlichting buitenshuis en het complete kerstverhaal uit te beelden in verlichte kerstfiguren voor de deur. Als je liever iets subtieler te werk gaat, is het plaatsen van een verlicht figuur in bijvoorbeeld de erker of portiek van je voordeur zeker ook een optie.

Wil je graag wat gezellig licht in je tuin maar ben je geen grote kerstfan? Dan hebben we bij GroenRijk Tuincentrum ook een assortiment met neutrale lichtfiguren.Wat dacht je van sterren, vuurwerk of warm witte bollen, die je naar hartelust kunt combineren in je voor- en achtertuin of aan het balkon.

 

De trends op het gebied van buiten figuren

Kerstverlichting in de vorm van figuren is ongekend populair in 2022. Naast Rudolph en zijn maten zijn dit jaar andere exoten ook helemaal trending. Laat een ijsbeer door je tuin kuieren en zet er om het af te maken een pinguïn naast. Ook vogels als uilen en andere gevleugelde vrienden, op de grond of in een boom of struik, horen er helemaal bij dit jaar.

 

Kerstfiguren voor buiten kopen

Als je op zoek gaat naar verlichte kerstfiguren, dan is het goed om te weten waar je allemaal op kunt letten:

  • Niet alle kerstverlichting is geschikt om buiten op te hangen, let dus op dat je de goede lampjes aanschaft. Dit staat vermeld op de verpakking en je kunt het natuurlijk ook altijd aan een van onze kerst toppers vragen!
  • Voorkom sluipverbruik, werkt jouw buiten kerstverlichting op een transformator? Haal de stekker eruit als de lichtjes niet branden en je bespaart ook nog eens op energie kosten.
  • Draag je steentje bij aan een beter klimaat en beperk de tijd dat de buiten kerstverlichting brand. Dit doe je eenvoudig door een tijdschakelaar of timer te plaatsen.
  • Helemaal hip en goed voor het milieu, zorg dat je alle LED verlichting in je tuin kunt dimmen. Dit scheelt enorm in het verbruik. Let erop dat niet alle buiten kerstverlichting geschikt is om te dimmen, check de verpakking of vraag het een van onze medewerkers!

Kom naar GroenRijk Tuincentrum en doe inspiratie op voor de laatste trends op het gebied van kerstverlichting met buiten figuren dit jaar!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...
Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...