Kerstverlichting buiten figuren

Kerstverlichting buiten figuren

Het is bijna zover, tijd om huis en tuin uit te dossen voor de mooiste tijd van het jaar! Een verlichte ster of boom in de voortuin vrolijkt de boel natuurlijk al aardig op, maar het wordt pas echt een feestje als je deze met kerstverlichting buiten figuren combineert!

 

Verlichte kerstfiguren bij GroenRijk

Het wordt steeds populairder om groots uit te pakken met verlichting buitenshuis en het complete kerstverhaal uit te beelden in verlichte kerstfiguren voor de deur. Als je liever iets subtieler te werk gaat, is het plaatsen van een verlicht figuur in bijvoorbeeld de erker of portiek van je voordeur zeker ook een optie.

Wil je graag wat gezellig licht in je tuin maar ben je geen grote kerstfan? Dan hebben we bij GroenRijk Tuincentrum ook een assortiment met neutrale lichtfiguren.Wat dacht je van sterren, vuurwerk of warm witte bollen, die je naar hartelust kunt combineren in je voor- en achtertuin of aan het balkon.

 

De trends op het gebied van buiten figuren

Kerstverlichting in de vorm van figuren is ongekend populair in 2022. Naast Rudolph en zijn maten zijn dit jaar andere exoten ook helemaal trending. Laat een ijsbeer door je tuin kuieren en zet er om het af te maken een pinguïn naast. Ook vogels als uilen en andere gevleugelde vrienden, op de grond of in een boom of struik, horen er helemaal bij dit jaar.

 

Kerstfiguren voor buiten kopen

Als je op zoek gaat naar verlichte kerstfiguren, dan is het goed om te weten waar je allemaal op kunt letten:

  • Niet alle kerstverlichting is geschikt om buiten op te hangen, let dus op dat je de goede lampjes aanschaft. Dit staat vermeld op de verpakking en je kunt het natuurlijk ook altijd aan een van onze kerst toppers vragen!
  • Voorkom sluipverbruik, werkt jouw buiten kerstverlichting op een transformator? Haal de stekker eruit als de lichtjes niet branden en je bespaart ook nog eens op energie kosten.
  • Draag je steentje bij aan een beter klimaat en beperk de tijd dat de buiten kerstverlichting brand. Dit doe je eenvoudig door een tijdschakelaar of timer te plaatsen.
  • Helemaal hip en goed voor het milieu, zorg dat je alle LED verlichting in je tuin kunt dimmen. Dit scheelt enorm in het verbruik. Let erop dat niet alle buiten kerstverlichting geschikt is om te dimmen, check de verpakking of vraag het een van onze medewerkers!

Kom naar GroenRijk Tuincentrum en doe inspiratie op voor de laatste trends op het gebied van kerstverlichting met buiten figuren dit jaar!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lavandula angustifolia 'Hidcote': mediterrane klassieker

De Lavandula angustifolia 'Hidcote' heeft fantastische blauwpaarse bloemen en grijsgroene bladeren. Met haar heerlijke geur trekt ze bijen en vlinders als een magneet aan.

 

De populairste lavendel

Lavandula angustifolia 'Hidcote' is een vrij compact en sterk vertakt struikje met opstaande slanke aren vol heldere, paarsblauwe bloemetjes met een heerlijke geur: geen wonder dat het één van de meest gebruikte lavendelsoorten is. Deze...

Lees meer...
Portulaca: Overdaad aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig b...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.

 

Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers: ...

Lees meer...