Kerstboom versieren

Kerstboom versieren

Daar staat hij dan eindelijk in huis: een kerstboom of kunstkerstboom. Dan is het nu tijd om de kerstboom te versieren. Het begint allemaal met kerstverlichting. Heb je een boom gekocht met de verlichting er al in? Dan scheelt dat een hoop werk! En alhoewel een verlichte boom al heel wat lijkt, is de kerstboom natuurlijk niet compleet zonder versiering. Kom langs bij een GroenRijk tuincentrum voor de mooiste kerstversieringen en maak jouw eigen kerstparadijs compleet. Ieder jaar doen wij onze uiterste best om jou zo goed mogelijk te inspireren. Glazen kerstballen in verschillende kleuren en vrolijke slingers, kerstbeeldjes en huisjes om een eigen kerstdorp te bouwen. Ook mooie tafelversiering om uw kerstdiner tot een succes te maken mag niet ontbreken.

 

Assortiment Kerstversiering

Samen de kerstboom versieren? Bij GroenRijk vind je kerstversiering voor ieder interieur én ieder budget. Ook dit jaar is de kerstafdeling van GroenRijk opgedeeld in verschillende kleurthema’s. Zo vind je makkelijk de kerstversiering die helemaal past bij jouw stijl. Er zijn glazen en plastic kerstballen, vrolijke slingers, glimmende ornamenten of kerstversiering met glitters. Een combinatie van neutrale ballen met grappige kersthangers doet jouw kerstboom al gauw opvallen. Kies ieder jaar weer voor een andere kleur kerstbal en laat de rest van de kerstversiering eruit springen. Kom langs bij een GroenRijk bij jou in de buurt en vind daar onder andere:

  • Glazen en plastic kerstballen, groot en klein;
  • Kerstballen met glitters in verschillende kleuren;
  • Vrolijke kerst slingers;
  • Kerstverlichting voor in de boom;
  • Grappige kersthangers voor een persoonlijke boom zoals een auto, sushi of avocado;

 

Kerstbomen versieren - De trends van 2022

Ook bij GroenRijk gaan we graag mee met de trends op het gebied van kerstversieringen. Je hebt ze de afgelopen jaren ongetwijfeld voorbij zien komen: bijzondere kerstballen in allerlei vormen, kleuren en maten. Een pizzapunt, een glas wijn of een hondje; je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een kerstbal van. Op deze manier geef je een persoonlijke touch aan jouw boom. Ook worden deze bijzondere kersthangers vaak cadeau gedaan.

 

Kerstboom versiering kopen bij GroenRijk

Kom langs bij de kerstshow van een GroenRijk bij jou in de buurt en laat je inspireren door de vele kleurthema’s, originele ornamenten en sprankelende kerstballen. In ons tuincentrum vind je een groot assortiment aan kerstversiering: van grappige kersthangers tot glanzende kerstballen en van vrolijke kerstslingers tot huisjes om je eigen kerstdorp mee te bouwen. Bezoek de kerstshow van GroenRijk en kom direct in de kerst stemming! Een kerstboom versieren was nog nooit zo makkelijk én leuk!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

'Bowles Mauve': absoluut geen muurbloempje

Erysimum 'Bowles Mauve' is een lang bloeiende, heerlijk ruikende en vaak wintergroene vaste plant. Ze kan je tuin tenminste twee jaar achter elkaar fantastisch kleur geven.

 

Niet verlegen

De dichte, struikachtige muurbloemsoort Erysimum 'Bowles Mauve' bloeit maar door. Van mei tot oktober heeft ze langgerekte trossen van lichtpaarse bloemetjes met gele hartjes boven zilvergrijs-groene bladeren. De oorspronkelijke wilde muurbloem...

Lees meer...
Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!

 

Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een eenj...

Lees meer...
Vrolijke violen

Hoe kun je de lente beter aftrappen dan met een bakje violen? Ze zijn kleurig en bloeien uitbundig. Viooltjes zier er fragiel uit, maar ze kunnen juist veel hebben. Bij GroenRijk vind je de grootbloemige F1 violen én de schattige Viola cornuta in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Volop keus dus! 

 

Veel soorten

Er bestaan ruim 400 verschillende soorten violen in allerlei kleurschakeringen. De grootbloemige F1-Hybriden (V...

Lees meer...