Kerstboom versieren

Kerstboom versieren

Daar staat hij dan eindelijk in huis: een kerstboom of kunstkerstboom. Dan is het nu tijd om de kerstboom te versieren. Het begint allemaal met kerstverlichting. Heb je een boom gekocht met de verlichting er al in? Dan scheelt dat een hoop werk! En alhoewel een verlichte boom al heel wat lijkt, is de kerstboom natuurlijk niet compleet zonder versiering. Kom langs bij een GroenRijk tuincentrum voor de mooiste kerstversieringen en maak jouw eigen kerstparadijs compleet. Ieder jaar doen wij onze uiterste best om jou zo goed mogelijk te inspireren. Glazen kerstballen in verschillende kleuren en vrolijke slingers, kerstbeeldjes en huisjes om een eigen kerstdorp te bouwen. Ook mooie tafelversiering om uw kerstdiner tot een succes te maken mag niet ontbreken.

 

Assortiment Kerstversiering

Samen de kerstboom versieren? Bij GroenRijk vind je kerstversiering voor ieder interieur én ieder budget. Ook dit jaar is de kerstafdeling van GroenRijk opgedeeld in verschillende kleurthema’s. Zo vind je makkelijk de kerstversiering die helemaal past bij jouw stijl. Er zijn glazen en plastic kerstballen, vrolijke slingers, glimmende ornamenten of kerstversiering met glitters. Een combinatie van neutrale ballen met grappige kersthangers doet jouw kerstboom al gauw opvallen. Kies ieder jaar weer voor een andere kleur kerstbal en laat de rest van de kerstversiering eruit springen. Kom langs bij een GroenRijk bij jou in de buurt en vind daar onder andere:

  • Glazen en plastic kerstballen, groot en klein;
  • Kerstballen met glitters in verschillende kleuren;
  • Vrolijke kerst slingers;
  • Kerstverlichting voor in de boom;
  • Grappige kersthangers voor een persoonlijke boom zoals een auto, sushi of avocado;

 

Kerstbomen versieren - De trends van 2022

Ook bij GroenRijk gaan we graag mee met de trends op het gebied van kerstversieringen. Je hebt ze de afgelopen jaren ongetwijfeld voorbij zien komen: bijzondere kerstballen in allerlei vormen, kleuren en maten. Een pizzapunt, een glas wijn of een hondje; je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een kerstbal van. Op deze manier geef je een persoonlijke touch aan jouw boom. Ook worden deze bijzondere kersthangers vaak cadeau gedaan.

 

Kerstboom versiering kopen bij GroenRijk

Kom langs bij de kerstshow van een GroenRijk bij jou in de buurt en laat je inspireren door de vele kleurthema’s, originele ornamenten en sprankelende kerstballen. In ons tuincentrum vind je een groot assortiment aan kerstversiering: van grappige kersthangers tot glanzende kerstballen en van vrolijke kerstslingers tot huisjes om je eigen kerstdorp mee te bouwen. Bezoek de kerstshow van GroenRijk en kom direct in de kerst stemming! Een kerstboom versieren was nog nooit zo makkelijk én leuk!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...
Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...