Kerstboom versieren

Kerstboom versieren

Daar staat hij dan eindelijk in huis: een kerstboom of kunstkerstboom. Dan is het nu tijd om de kerstboom te versieren. Het begint allemaal met kerstverlichting. Heb je een boom gekocht met de verlichting er al in? Dan scheelt dat een hoop werk! En alhoewel een verlichte boom al heel wat lijkt, is de kerstboom natuurlijk niet compleet zonder versiering. Kom langs bij een GroenRijk tuincentrum voor de mooiste kerstversieringen en maak jouw eigen kerstparadijs compleet. Ieder jaar doen wij onze uiterste best om jou zo goed mogelijk te inspireren. Glazen kerstballen in verschillende kleuren en vrolijke slingers, kerstbeeldjes en huisjes om een eigen kerstdorp te bouwen. Ook mooie tafelversiering om uw kerstdiner tot een succes te maken mag niet ontbreken.

 

Assortiment Kerstversiering

Samen de kerstboom versieren? Bij GroenRijk vind je kerstversiering voor ieder interieur én ieder budget. Ook dit jaar is de kerstafdeling van GroenRijk opgedeeld in verschillende kleurthema’s. Zo vind je makkelijk de kerstversiering die helemaal past bij jouw stijl. Er zijn glazen en plastic kerstballen, vrolijke slingers, glimmende ornamenten of kerstversiering met glitters. Een combinatie van neutrale ballen met grappige kersthangers doet jouw kerstboom al gauw opvallen. Kies ieder jaar weer voor een andere kleur kerstbal en laat de rest van de kerstversiering eruit springen. Kom langs bij een GroenRijk bij jou in de buurt en vind daar onder andere:

  • Glazen en plastic kerstballen, groot en klein;
  • Kerstballen met glitters in verschillende kleuren;
  • Vrolijke kerst slingers;
  • Kerstverlichting voor in de boom;
  • Grappige kersthangers voor een persoonlijke boom zoals een auto, sushi of avocado;

 

Kerstbomen versieren - De trends van 2022

Ook bij GroenRijk gaan we graag mee met de trends op het gebied van kerstversieringen. Je hebt ze de afgelopen jaren ongetwijfeld voorbij zien komen: bijzondere kerstballen in allerlei vormen, kleuren en maten. Een pizzapunt, een glas wijn of een hondje; je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een kerstbal van. Op deze manier geef je een persoonlijke touch aan jouw boom. Ook worden deze bijzondere kersthangers vaak cadeau gedaan.

 

Kerstboom versiering kopen bij GroenRijk

Kom langs bij de kerstshow van een GroenRijk bij jou in de buurt en laat je inspireren door de vele kleurthema’s, originele ornamenten en sprankelende kerstballen. In ons tuincentrum vind je een groot assortiment aan kerstversiering: van grappige kersthangers tot glanzende kerstballen en van vrolijke kerstslingers tot huisjes om je eigen kerstdorp mee te bouwen. Bezoek de kerstshow van GroenRijk en kom direct in de kerst stemming! Een kerstboom versieren was nog nooit zo makkelijk én leuk!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...
Viola cornuta ‘Cool Wave’ blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta 'Cool Wave' is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij i...

Lees meer...