GroenRijk kerstkrans

GroenRijk kerstkrans

Een prachtige kerstkrans op de voordeur is natuurlijk een sfeervolle binnenkomer, daarom vind je deze bij ieder GroenRijk tuincentrum rondom de kerstperiode in verschillende soorten en maten! Breng een bezoek aan de kerstshow van een van onze GroenRijk vestigingen, dan vind je altijd weer frisse inspiratie voor een prachtige kerst. Decoratie, verlichting, kerstballen, kerstbomen, kunstkerstbomen en sfeerartikelen: bij de GroenRijk kerstshows waan je je direct in een kerst sprookje! Vind een GroenRijk vestiging bij jou in de buurt, voor al jouw kerstbenodigdheden en een stralende kerst!

 

Stijlvolle kerstkransen voor buiten en binnen

Thuis komen in een verlichte voortuin, met een prachtige krans aan de deur. Dat brengt de kerstsfeer écht helemaal tot leven! Je vindt bij GroenRijk zowel kerstkransen voor binnen als voor buiten, in verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan kransen met verlichting, feestelijke decoratie in verschillende kleuren óf zonder decoratie zodat je deze zelf naar wens kunt vormgeven. De diameter van de kerstkrans varieert, waardoor je kunt kiezen voor een formaat die goed bij jouw interieur, muur of deur past waar je deze op wilt hangen.

 

Een kerstkrans zelf versieren

Naast de zorgvuldig samengestelde kerstkransen kun je ook kiezen voor een kerstkrans die je zelf decoreert. Zo kun je de verlichting, decoratie en extra's zelf uitkiezen. Het geeft natuurlijk erg veel voldoening om straks jouw kerstkrans op te hangen die volledig in jouw stijl en naar jouw wensen is. Op de kerstshows van onze vestigingen vind je dan ook kleinere kerstdecoratie en hobbymaterialen die ideaal zijn om te gebruiken voor de kerstkrans. Los van het oogverblindende resultaat is het ook nog eens een fijne bezigheid om zelf creatief aan de slag te gaan deze kerst!

 

Kerstkransen, kerstdecoratie en meer bij GroenRijk!

Een kerstkrans aan de muur of aan de deur kun je heel stijlvol afstemmen met de rest van jouw kerstdecoratie: een kleur die je in de kerstboom hangt, hetzelfde lint dat terugkomt in de kerstboom of de fijnste details die overeen komen. Stijlvol verlicht op de donkere avonden is de kerstkrans een prachtige aanwinst die de show steelt. We heten je met veel plezier welkom op een van onze GroenRijk kerstshows! Met vestigingen verspreid over het hele land is er altijd een kerstshow bij jou in de buurt te vinden. Dompel je onder in een kerstwereld vol verlichting, versiering, kerstbomen en de nieuwste kersttrends!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De sterren tijdens de kerstperiode!

De kleurenpracht van een kerstster is geen bloem, het zijn gekleurde schutbladeren. Zij geven de plant zijn aantrekkingskracht. De eigenlijke bloemetjes zijn piepklein en zitten verstopt in de kern van de schutbladeren. Traditioneel ‘bloeien’ Euphorbia Pulcherrima’s, ofwel kerststerren, rood of wit. Maar er tegenwoordig bestaan er ook crème en roze kerststerren.

...Lees meer...
Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...