GroenRijk kerstkrans

GroenRijk kerstkrans

Een prachtige kerstkrans op de voordeur is natuurlijk een sfeervolle binnenkomer, daarom vind je deze bij ieder GroenRijk tuincentrum rondom de kerstperiode in verschillende soorten en maten! Breng een bezoek aan de kerstshow van een van onze GroenRijk vestigingen, dan vind je altijd weer frisse inspiratie voor een prachtige kerst. Decoratie, verlichting, kerstballen, kerstbomen, kunstkerstbomen en sfeerartikelen: bij de GroenRijk kerstshows waan je je direct in een kerst sprookje! Vind een GroenRijk vestiging bij jou in de buurt, voor al jouw kerstbenodigdheden en een stralende kerst!

 

Stijlvolle kerstkransen voor buiten en binnen

Thuis komen in een verlichte voortuin, met een prachtige krans aan de deur. Dat brengt de kerstsfeer écht helemaal tot leven! Je vindt bij GroenRijk zowel kerstkransen voor binnen als voor buiten, in verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan kransen met verlichting, feestelijke decoratie in verschillende kleuren óf zonder decoratie zodat je deze zelf naar wens kunt vormgeven. De diameter van de kerstkrans varieert, waardoor je kunt kiezen voor een formaat die goed bij jouw interieur, muur of deur past waar je deze op wilt hangen.

 

Een kerstkrans zelf versieren

Naast de zorgvuldig samengestelde kerstkransen kun je ook kiezen voor een kerstkrans die je zelf decoreert. Zo kun je de verlichting, decoratie en extra's zelf uitkiezen. Het geeft natuurlijk erg veel voldoening om straks jouw kerstkrans op te hangen die volledig in jouw stijl en naar jouw wensen is. Op de kerstshows van onze vestigingen vind je dan ook kleinere kerstdecoratie en hobbymaterialen die ideaal zijn om te gebruiken voor de kerstkrans. Los van het oogverblindende resultaat is het ook nog eens een fijne bezigheid om zelf creatief aan de slag te gaan deze kerst!

 

Kerstkransen, kerstdecoratie en meer bij GroenRijk!

Een kerstkrans aan de muur of aan de deur kun je heel stijlvol afstemmen met de rest van jouw kerstdecoratie: een kleur die je in de kerstboom hangt, hetzelfde lint dat terugkomt in de kerstboom of de fijnste details die overeen komen. Stijlvol verlicht op de donkere avonden is de kerstkrans een prachtige aanwinst die de show steelt. We heten je met veel plezier welkom op een van onze GroenRijk kerstshows! Met vestigingen verspreid over het hele land is er altijd een kerstshow bij jou in de buurt te vinden. Dompel je onder in een kerstwereld vol verlichting, versiering, kerstbomen en de nieuwste kersttrends!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...
Hangertje hangertje aan de wand...

… wie is je allermooiste plant? Bij GroenRijk zijn deze week weer diverse wandhangers binnengekomen. Ze zijn goed gevuld met divers perkgoed, zoals Vlijtig Liesje, Lobelia en Calibrachoa. Ook zijn er schitterende hangers met een combinatie van verschillende bloeiers. Waar de Bacopa rijkelijk over de rand gutst, zoekt de Verbena juist weer de hoogte op. Dat geeft het speelse effect waar een zomertuin om vraagt!

 

Snel kleur aan de...

Lees meer...