Fairybell kerstbomen

Fairybell kerstbomen

Naast een prachtig verlichte kerstboom in huis wil je natuurlijk een sfeervol verlichte tuin. Het is altijd zo gezellig als na het ingaan van de wintertijd steeds meer tuinen gezellig verlicht worden. Het ene huis heeft licht pegels langs het raam, het andere een net met lichtjes over de haag en sommige een prachtig verlichte Fairybell lichtjesboom van wel 6 meter hoog!

 

Van vlaggenmast naar LED kerstboom

Heb je een vlaggenmast in je tuin? Dan voldoe je aan de voorwaarden om deze mast in de donkere dagen om te toveren tot een waar lichtjesparadijs, waar je naar blijft kijken. Onze Fairybell van 6 meter is namelijk speciaal ontworpen voor je vlaggenmast. De lampjes zijn perfect gepositioneerd en dat samen met het indrukwekkende lichteffect is het perfecte recept voor een letterlijk schitterende lichtjesboom in je tuin.

 

Alles over de Fairybell

Een kerstboom van lichtjes van 6 meter hoog is natuurlijk een ontzettende eyecatcher die je van verre al kunt zien! Uiteraard bestaat deze boom uit LED verlichting, want we willen wel sfeer, maar niet onnodig stroom verbruiken. Deze LED lichtjesboom bestaat uit maarliefst 1200 lampjes! Hou je van sprankelend licht of mag er wat kleur in? We hebben een warm witte twinkel variant voor je beschikbaar, waarbij 10% van de lichtjes subtiel knippert voor een magische kerstsfeer in de donkere dagen. Kies je voor de multicolour variant, dan steel je met een vrolijke en kleurrijke noot de show in de straat!

 

6 Voordelen van Fairybell

Waarom kiezen voor Fairybell 6 meter? Die keuze is snel gemaakt, want we zetten de voordelen van deze 6 meter hoge LED kerstboom graag voor je op een rij:

  • De hoogte van 6 meter geeft een groots effect

  • De boom bevat maar liefst 1200 energiezuinige LED lampjes en we houden allemaal van een volle boom

  • De Fairybell is verkrijgbaar in 3 verschillende licht uitvoeringen

  • Je zet hem snel en gemakkelijk op. Je hebt er niet eens gereedschap bij nodig!

  • De transformator is bestand tegen alle weertypes, dus kom maar op met die sneeuw of regen!

  • De bijgeleverde haringen zorgen ervoor dat je boom veilig en vast bevestigd wordt

 

Fairybell kopen bij GroenRijk

Natuurlijk hebben wij de Fairybell 6 meter hoge LED kerstboom voor jou in het GroenRijk assortiment zitten. Kies je voor de warm witte uitvoering, de warm witte inclusief twinkel effect of ga je vol voor kleur met de multi colour variant? De keuze is aan jou! Je bent van harte welkom voor een bezoekje in een van onze GroenRijk tuincentra om daar jouw favoriete Fairybell te scoren!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...