Fairybell kerstbomen

Fairybell kerstbomen

Naast een prachtig verlichte kerstboom in huis wil je natuurlijk een sfeervol verlichte tuin. Het is altijd zo gezellig als na het ingaan van de wintertijd steeds meer tuinen gezellig verlicht worden. Het ene huis heeft licht pegels langs het raam, het andere een net met lichtjes over de haag en sommige een prachtig verlichte Fairybell lichtjesboom van wel 6 meter hoog!

 

Van vlaggenmast naar LED kerstboom

Heb je een vlaggenmast in je tuin? Dan voldoe je aan de voorwaarden om deze mast in de donkere dagen om te toveren tot een waar lichtjesparadijs, waar je naar blijft kijken. Onze Fairybell van 6 meter is namelijk speciaal ontworpen voor je vlaggenmast. De lampjes zijn perfect gepositioneerd en dat samen met het indrukwekkende lichteffect is het perfecte recept voor een letterlijk schitterende lichtjesboom in je tuin.

 

Alles over de Fairybell

Een kerstboom van lichtjes van 6 meter hoog is natuurlijk een ontzettende eyecatcher die je van verre al kunt zien! Uiteraard bestaat deze boom uit LED verlichting, want we willen wel sfeer, maar niet onnodig stroom verbruiken. Deze LED lichtjesboom bestaat uit maarliefst 1200 lampjes! Hou je van sprankelend licht of mag er wat kleur in? We hebben een warm witte twinkel variant voor je beschikbaar, waarbij 10% van de lichtjes subtiel knippert voor een magische kerstsfeer in de donkere dagen. Kies je voor de multicolour variant, dan steel je met een vrolijke en kleurrijke noot de show in de straat!

 

6 Voordelen van Fairybell

Waarom kiezen voor Fairybell 6 meter? Die keuze is snel gemaakt, want we zetten de voordelen van deze 6 meter hoge LED kerstboom graag voor je op een rij:

  • De hoogte van 6 meter geeft een groots effect

  • De boom bevat maar liefst 1200 energiezuinige LED lampjes en we houden allemaal van een volle boom

  • De Fairybell is verkrijgbaar in 3 verschillende licht uitvoeringen

  • Je zet hem snel en gemakkelijk op. Je hebt er niet eens gereedschap bij nodig!

  • De transformator is bestand tegen alle weertypes, dus kom maar op met die sneeuw of regen!

  • De bijgeleverde haringen zorgen ervoor dat je boom veilig en vast bevestigd wordt

 

Fairybell kopen bij GroenRijk

Natuurlijk hebben wij de Fairybell 6 meter hoge LED kerstboom voor jou in het GroenRijk assortiment zitten. Kies je voor de warm witte uitvoering, de warm witte inclusief twinkel effect of ga je vol voor kleur met de multi colour variant? De keuze is aan jou! Je bent van harte welkom voor een bezoekje in een van onze GroenRijk tuincentra om daar jouw favoriete Fairybell te scoren!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...