Fairybell kerstbomen

Fairybell kerstbomen

Naast een prachtig verlichte kerstboom in huis wil je natuurlijk een sfeervol verlichte tuin. Het is altijd zo gezellig als na het ingaan van de wintertijd steeds meer tuinen gezellig verlicht worden. Het ene huis heeft licht pegels langs het raam, het andere een net met lichtjes over de haag en sommige een prachtig verlichte Fairybell lichtjesboom van wel 6 meter hoog!

 

Van vlaggenmast naar LED kerstboom

Heb je een vlaggenmast in je tuin? Dan voldoe je aan de voorwaarden om deze mast in de donkere dagen om te toveren tot een waar lichtjesparadijs, waar je naar blijft kijken. Onze Fairybell van 6 meter is namelijk speciaal ontworpen voor je vlaggenmast. De lampjes zijn perfect gepositioneerd en dat samen met het indrukwekkende lichteffect is het perfecte recept voor een letterlijk schitterende lichtjesboom in je tuin.

 

Alles over de Fairybell

Een kerstboom van lichtjes van 6 meter hoog is natuurlijk een ontzettende eyecatcher die je van verre al kunt zien! Uiteraard bestaat deze boom uit LED verlichting, want we willen wel sfeer, maar niet onnodig stroom verbruiken. Deze LED lichtjesboom bestaat uit maarliefst 1200 lampjes! Hou je van sprankelend licht of mag er wat kleur in? We hebben een warm witte twinkel variant voor je beschikbaar, waarbij 10% van de lichtjes subtiel knippert voor een magische kerstsfeer in de donkere dagen. Kies je voor de multicolour variant, dan steel je met een vrolijke en kleurrijke noot de show in de straat!

 

6 Voordelen van Fairybell

Waarom kiezen voor Fairybell 6 meter? Die keuze is snel gemaakt, want we zetten de voordelen van deze 6 meter hoge LED kerstboom graag voor je op een rij:

  • De hoogte van 6 meter geeft een groots effect

  • De boom bevat maar liefst 1200 energiezuinige LED lampjes en we houden allemaal van een volle boom

  • De Fairybell is verkrijgbaar in 3 verschillende licht uitvoeringen

  • Je zet hem snel en gemakkelijk op. Je hebt er niet eens gereedschap bij nodig!

  • De transformator is bestand tegen alle weertypes, dus kom maar op met die sneeuw of regen!

  • De bijgeleverde haringen zorgen ervoor dat je boom veilig en vast bevestigd wordt

 

Fairybell kopen bij GroenRijk

Natuurlijk hebben wij de Fairybell 6 meter hoge LED kerstboom voor jou in het GroenRijk assortiment zitten. Kies je voor de warm witte uitvoering, de warm witte inclusief twinkel effect of ga je vol voor kleur met de multi colour variant? De keuze is aan jou! Je bent van harte welkom voor een bezoekje in een van onze GroenRijk tuincentra om daar jouw favoriete Fairybell te scoren!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...