Actievoorwaarden kortingsbon dier

Actievoorwaarden kortingsbon dier

Actievoorwaarden kortingsbon dier uit de folder (geldig van 29 december 2021  t/m 11 januari 2022)

1. De korting geldt tegen inlevering van de bon uit de folder voor één artikel naar keuze uit het gehele dierenassortiment.

2. De kortingsbon op 1 dierenartikel naar keuze is niet geldig op lopende (folder)-aanbiedingen, medicijnen, klantenkaartacties en op de webshop.

3. Maximaal 1 dierenkortingsbon per betalende klant, gedurende de actieperiode.

4. Alleen geldig bij: GroenRijk Beneden Leeuwen, Berg en Terblijt, Den Bosch, Groenlo, Maasbree, Schalk Prinsenbeek, Tilburg, De Wilskracht en Zevenaar.

5. GroenRijk behoudt zich het recht voor deze actie te wijzigen of te beëindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

buitenplanten
Waarom ben ik een echte kanjer?

Bloemen van de Hydrangea paniculata kunnen een diameter van wel 25 cm bereiken. Echte kanjers dus! Daar zullen we het verderop nog uitgebreid over hebben.

Lees meer...
buitenplanten
De vrolijke verleiding van Dahlia Labella

Een kleurige mix van Dahlia Labella’s geeft je tuin of balkon maandenlang een vrolijke sfeer. Kies uit allerlei kleuren en maten die prachtig met elkaar en met andere planten combineren. Ze staan bovendien prachtig in een vaas. 

...Lees meer...
buitenplanten
'Felice': Langbloeiende, lilablauwe lavendel

De Lavandula angustifolia 'Felice' is de perfecte plant om je tuin, balkon of terras een mediterraan tintje te geven en jezelf in vakantiestemming te brengen. Deze heldere blauwpaarse en langer bloeiende lavendelvariant oogt prachtig en geurt heerlijk. Ze heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op bijen, vlinders én mensen.

...Lees meer...