Actievoorwaarden kortingsbon dier

Actievoorwaarden kortingsbon dier

Actievoorwaarden kortingsbon dier uit de folder (geldig van 29 december 2021  t/m 11 januari 2022)

1. De korting geldt tegen inlevering van de bon uit de folder voor één artikel naar keuze uit het gehele dierenassortiment.

2. De kortingsbon op 1 dierenartikel naar keuze is niet geldig op lopende (folder)-aanbiedingen, medicijnen, klantenkaartacties en op de webshop.

3. Maximaal 1 dierenkortingsbon per betalende klant, gedurende de actieperiode.

4. Alleen geldig bij: GroenRijk Beneden Leeuwen, Berg en Terblijt, Den Bosch, Groenlo, Maasbree, Schalk Prinsenbeek, Tilburg, De Wilskracht en Zevenaar.

5. GroenRijk behoudt zich het recht voor deze actie te wijzigen of te beëindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...