GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

Hou je van kleur in de tuin? En van een beetje afwisseling? Dat treft, want in de maand mei staat de hortensia volop in de aandacht bij GroenRijk. Om specifiek te zijn: de Magical hortensia. 

Het is dus een goed moment kennis te maken met de Magical Hortensia. Met deze plant heb je jouw ideale balkon, terras of kamerhortensia gevonden. Magie is het toverwoord van deze groep hortensia’s. En wel de magie van kleur. Deze hortensia’s zijn geselecteerd op hun verkleurende eigenschappen en robuuste bloemen.

Magical hortensia
Magical hortensia’s veranderen in één bloeiseizoen zeker drie tot vier keer van kleur. Daar kun je eindeloos van genieten, want Magical hortensia’s zijn oersterk en bloeien dus lang.Dankzij hun stevige takken blijft de tuinplant overeind bij stevige regenbuien en ook de kamerplant is een krachtige blikvanger. 

De tuincentra van GroenRijk presenteren de veelzijdige Magical prominent op de winkelvloer en vertellen graag meer over de standplaats en verzorging van de plant.
 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...