GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

Hou je van kleur in de tuin? En van een beetje afwisseling? Dat treft, want in de maand mei staat de hortensia volop in de aandacht bij GroenRijk. Om specifiek te zijn: de Magical hortensia. 

Het is dus een goed moment kennis te maken met de Magical Hortensia. Met deze plant heb je jouw ideale balkon, terras of kamerhortensia gevonden. Magie is het toverwoord van deze groep hortensia’s. En wel de magie van kleur. Deze hortensia’s zijn geselecteerd op hun verkleurende eigenschappen en robuuste bloemen.

Magical hortensia
Magical hortensia’s veranderen in één bloeiseizoen zeker drie tot vier keer van kleur. Daar kun je eindeloos van genieten, want Magical hortensia’s zijn oersterk en bloeien dus lang.Dankzij hun stevige takken blijft de tuinplant overeind bij stevige regenbuien en ook de kamerplant is een krachtige blikvanger. 

De tuincentra van GroenRijk presenteren de veelzijdige Magical prominent op de winkelvloer en vertellen graag meer over de standplaats en verzorging van de plant.
 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...