GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

Hou je van kleur in de tuin? En van een beetje afwisseling? Dat treft, want in de maand mei staat de hortensia volop in de aandacht bij GroenRijk. Om specifiek te zijn: de Magical hortensia. 

Het is dus een goed moment kennis te maken met de Magical Hortensia. Met deze plant heb je jouw ideale balkon, terras of kamerhortensia gevonden. Magie is het toverwoord van deze groep hortensia’s. En wel de magie van kleur. Deze hortensia’s zijn geselecteerd op hun verkleurende eigenschappen en robuuste bloemen.

Magical hortensia
Magical hortensia’s veranderen in één bloeiseizoen zeker drie tot vier keer van kleur. Daar kun je eindeloos van genieten, want Magical hortensia’s zijn oersterk en bloeien dus lang.Dankzij hun stevige takken blijft de tuinplant overeind bij stevige regenbuien en ook de kamerplant is een krachtige blikvanger. 

De tuincentra van GroenRijk presenteren de veelzijdige Magical prominent op de winkelvloer en vertellen graag meer over de standplaats en verzorging van de plant.
 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

 

Groene kerst

Wil je al vroeg in december een natuurlijke kerstboom optuigen? Dan is de Nordmann-spar (Abies nordmanniana) een goede keuze. Hij blijft lang groen, dus van een kale boom en een vloer vol naalden, nog voor de kerst...

Lees meer...
Hoe zorg ik voor een witte kerst?

Helleborus ‘Winterbells’ is een buitenplant die het binnen ook prima doet. Zet je hem half december binnen, dan heb je een kerst vol witte bloemen. Die witte kerst loopt nog door tot ver in januari! Is je Helleborus ‘Winterbells’ uitgebloeid dan zet je hem gewoon in de tuin. Volgend jaar bloeit hij dan weer volop. Iets later in het seizoen, maar wel een flink stuk langer. 

 

Helleborus, een bijzonder frisse verschijning

...Lees meer...
Skimmia japonica 'Rubella': wintergroene schoonhei

Winters in je tuin of op je balkon zijn nooit meer saai met de Skimmia japonica 'Rubella'. De groenblijvende bladeren en trosjes dieprode knoppen geven de donkere maanden kleur tot de wit-roze bloemetjes het nieuwe tuinseizoen openen. Hoog tijd om een of meer van deze Aziatische heesters te planten. 

 

Aziatische roots

De Skimmia is een groenblijver die in het wild in de bossen van Oost-Azië groeit. Hij is familie van d...

Lees meer...