GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

GroenRijk zet Magical hortensia in de spotlichten

Hou je van kleur in de tuin? En van een beetje afwisseling? Dat treft, want in de maand mei staat de hortensia volop in de aandacht bij GroenRijk. Om specifiek te zijn: de Magical hortensia. De tuincentrumketen heeft zelfs een actie met deze bijzondere plant: je ontvangt een vrolijk plantschepje als je twee Magical hortensia’s aanschaft.

Het is dus een goed moment kennis te maken met de Magical Hortensia. Met deze plant heb je jouw ideale balkon, terras of kamerhortensia gevonden. Magie is het toverwoord van deze groep hortensia’s. En wel de magie van kleur. Deze hortensia’s zijn geselecteerd op hun verkleurende eigenschappen en robuuste bloemen.

Magical hortensia
Magical hortensia’s veranderen in één bloeiseizoen zeker drie tot vier keer van kleur. Daar kun je eindeloos van genieten, want Magical hortensia’s zijn oersterk en bloeien dus lang.Dankzij hun stevige takken blijft de tuinplant overeind bij stevige regenbuien en ook de kamerplant is een krachtige blikvanger. 

De tuincentra van GroenRijk presenteren de veelzijdige Magical prominent op de winkelvloer en vertellen graag meer over de standplaats en verzorging van de plant.

Waar en wanneer?

De actie loopt van woensdag 12 t/m dinsdag 18 mei in alle GroenRijk-vestigingen. Bij aankoop van twee Magical hortensia’s krijg je een plantschepje t.w.v. 7,50 euro helemaal gratis. Voor deze actie geldt: op=op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product voorzien als de schepjes op zijn.
 

Bestel hier lokaal!