Anthurium, de ideale cadeauplant

Nu de tuincentra weer open zijn is dit hét moment om nieuwe kamerplanten te halen. En met Moederdag voor de deur nog meer redenen om Anthuriums te kopen. Helemaal leuk: van 5 t/m 11 mei krijg je bij tuincentrum GroenRijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums. Lees snel verder!

Gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums!
Anthuriums zijn met hun vrolijk gekleurde bloemen het perfecte cadeau. Leuk om weg te geven voor Moederdag of gewoon lekker zelf houden. Deze maand is er ook nog eens een speciale actie bij GroenRijk! Je krijgt namelijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 anthuriums. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar én in de bloemen is ook nog een hartenvorm te herkennen, dus kies maar uit!

Verzorging
Door de lange bloeitijd en gemakkelijke verzorging is de Anthurium een ontzettend dankbare plant. Paar tips om je Anthuriums eenvoudig te verzorgen:

• Zet Anthuriums op een plek met voldoende daglicht (in de lente en zomer niet in de volle zon).
• Geef eens per week een scheutje water (als de potgrond licht vochtig aanvoelt is het goed).
• Verwen de Anthurium eens per twee weken met plantenvoeding.

Wist je dat Anthuriums lang bloeien en ook nog eens luchtzuiverend zijn? Daarnaast maken ze van je huis een thuis, Bedankt Plant! Op www.breatheandbloom.info vind je meer informatie over de positieve eigenschappen van de Anthurium.

Waar en wanneer?
De actie loopt van woensdag 5 t/m dinsdag 11 mei in alle GroenRijk vestigingen. Bij aankoop van twee Anthuriums krijg je een mini-Anthurium met potmaat 9 centimeter helemaal gratis. Kijk op onderstaande kaart voor de GroenRijk-vestigingen bij jou in de buurt of klik hier voor alle vestigingen op een rij. Klik op deze link voor de winactie op Facebook.

Actievoorwaarden
-De actie is geldig van 5 t/m 11 mei 2021 bij de GroenRijk Tuincentra (niet in de webwinkel). 
-Bij aankoop van twee anthuriums krijg je een mini-Anthurium cadeau
-Voor deze actie geldt: op=op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product voorzien als de mini-Anthuriums op zijn.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De metamorfose van Hydrangea paniculata

De meeste bloemen van de Hydrangea paniculata veranderen van kleur tijdens het bloeiseizoen! Deze compacte hortensia’s staan niet alleen prachtig in je tuin, maar passen ook mooi in een pot op je terras of balkon!

...Lees meer...
Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...