Anthurium, de ideale cadeauplant

Nu de tuincentra weer open zijn is dit hét moment om nieuwe kamerplanten te halen. En met Moederdag voor de deur nog meer redenen om Anthuriums te kopen. Helemaal leuk: van 5 t/m 11 mei krijg je bij tuincentrum GroenRijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums. Lees snel verder!

Gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums!
Anthuriums zijn met hun vrolijk gekleurde bloemen het perfecte cadeau. Leuk om weg te geven voor Moederdag of gewoon lekker zelf houden. Deze maand is er ook nog eens een speciale actie bij GroenRijk! Je krijgt namelijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 anthuriums. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar én in de bloemen is ook nog een hartenvorm te herkennen, dus kies maar uit!

Verzorging
Door de lange bloeitijd en gemakkelijke verzorging is de Anthurium een ontzettend dankbare plant. Paar tips om je Anthuriums eenvoudig te verzorgen:

• Zet Anthuriums op een plek met voldoende daglicht (in de lente en zomer niet in de volle zon).
• Geef eens per week een scheutje water (als de potgrond licht vochtig aanvoelt is het goed).
• Verwen de Anthurium eens per twee weken met plantenvoeding.

Wist je dat Anthuriums lang bloeien en ook nog eens luchtzuiverend zijn? Daarnaast maken ze van je huis een thuis, Bedankt Plant! Op www.breatheandbloom.info vind je meer informatie over de positieve eigenschappen van de Anthurium.

Waar en wanneer?
De actie loopt van woensdag 5 t/m dinsdag 11 mei in alle GroenRijk vestigingen. Bij aankoop van twee Anthuriums krijg je een mini-Anthurium met potmaat 9 centimeter helemaal gratis. Kijk op onderstaande kaart voor de GroenRijk-vestigingen bij jou in de buurt of klik hier voor alle vestigingen op een rij. Klik op deze link voor de winactie op Facebook.

Actievoorwaarden
-De actie is geldig van 5 t/m 11 mei 2021 bij de GroenRijk Tuincentra (niet in de webwinkel). 
-Bij aankoop van twee anthuriums krijg je een mini-Anthurium cadeau
-Voor deze actie geldt: op=op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product voorzien als de mini-Anthuriums op zijn.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...