Anthurium, de ideale cadeauplant

Nu de tuincentra weer open zijn is dit hét moment om nieuwe kamerplanten te halen. En met Moederdag voor de deur nog meer redenen om Anthuriums te kopen. Helemaal leuk: van 5 t/m 11 mei krijg je bij tuincentrum GroenRijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums. Lees snel verder!

Gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 Anthuriums!
Anthuriums zijn met hun vrolijk gekleurde bloemen het perfecte cadeau. Leuk om weg te geven voor Moederdag of gewoon lekker zelf houden. Deze maand is er ook nog eens een speciale actie bij GroenRijk! Je krijgt namelijk een gratis mini-Anthurium bij aankoop van 2 anthuriums. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar én in de bloemen is ook nog een hartenvorm te herkennen, dus kies maar uit!

Verzorging
Door de lange bloeitijd en gemakkelijke verzorging is de Anthurium een ontzettend dankbare plant. Paar tips om je Anthuriums eenvoudig te verzorgen:

• Zet Anthuriums op een plek met voldoende daglicht (in de lente en zomer niet in de volle zon).
• Geef eens per week een scheutje water (als de potgrond licht vochtig aanvoelt is het goed).
• Verwen de Anthurium eens per twee weken met plantenvoeding.

Wist je dat Anthuriums lang bloeien en ook nog eens luchtzuiverend zijn? Daarnaast maken ze van je huis een thuis, Bedankt Plant! Op www.breatheandbloom.info vind je meer informatie over de positieve eigenschappen van de Anthurium.

Waar en wanneer?
De actie loopt van woensdag 5 t/m dinsdag 11 mei in alle GroenRijk vestigingen. Bij aankoop van twee Anthuriums krijg je een mini-Anthurium met potmaat 9 centimeter helemaal gratis. Kijk op onderstaande kaart voor de GroenRijk-vestigingen bij jou in de buurt of klik hier voor alle vestigingen op een rij. Klik op deze link voor de winactie op Facebook.

Actievoorwaarden
-De actie is geldig van 5 t/m 11 mei 2021 bij de GroenRijk Tuincentra (niet in de webwinkel). 
-Bij aankoop van twee anthuriums krijg je een mini-Anthurium cadeau
-Voor deze actie geldt: op=op. Er wordt geen geldbedrag of vervangend product voorzien als de mini-Anthuriums op zijn.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...
Viola cornuta ‘Cool Wave’ blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta 'Cool Wave' is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij i...

Lees meer...