Kalanchoë Garden

Kalanchoë Garden

De Kalanchoë Garden staat garant voor een heel seizoen buiten genieten! Deze geweldig bloeiende vetplant heeft een lange bloei van minimaal 10 weken, maar vaak 3 maanden en meer. De Kalanchoë Garden is makkelijk en kan zowel schaduw als veel zonlicht verdragen. De plant is met name geschikt voor in potten, bakken en schalen; alleen, als groep of in combinatie met andere makkelijke planten zoals klimop of grassen.

De Kalanchoë Garden is verkrijgbaar in veel formaten, van mini tot grote schaal. Ook is deze kleurrijke plant in bijna iedere kleur verkrijgbaar: van wit, vele soorten roze, paars, rood, geel en oranje. Een bijzonder veelzijdige vetplant.

Gemakkelijk in het onderhoud

Kalanchoë Garden is van oorsprong gewend aan vrij droge omstandigheden. Dit maakt dat de plant zeer geschikt is om als tuinplant gehouden te worden zonder ingewikkelde verzorging. Dit betekent dat ook als je géén groene vingers hebt, je zonder veel inspanningen kunt genieten van de prachtige bloeiende Kalanchoë Garden.

Verzorgingstips

  • Kalanchoë Garden kan heel goed tegen veel licht en kan dus in de zon geplaatst worden.
  • Een schaduwplek is voor deze buitenbloeier ook geen enkel probleem!
  • De vetplant heeft sappige bladeren en heeft daarom niet veel water nodig.
  • Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig. 
  • Als de bladeren naar beneden hangen, duidt dit op een teveel aan water.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...