Kalanchoë Garden

Kalanchoë Garden

De Kalanchoë Garden staat garant voor een heel seizoen buiten genieten! Deze geweldig bloeiende vetplant heeft een lange bloei van minimaal 10 weken, maar vaak 3 maanden en meer. De Kalanchoë Garden is makkelijk en kan zowel schaduw als veel zonlicht verdragen. De plant is met name geschikt voor in potten, bakken en schalen; alleen, als groep of in combinatie met andere makkelijke planten zoals klimop of grassen.

De Kalanchoë Garden is verkrijgbaar in veel formaten, van mini tot grote schaal. Ook is deze kleurrijke plant in bijna iedere kleur verkrijgbaar: van wit, vele soorten roze, paars, rood, geel en oranje. Een bijzonder veelzijdige vetplant.

Gemakkelijk in het onderhoud

Kalanchoë Garden is van oorsprong gewend aan vrij droge omstandigheden. Dit maakt dat de plant zeer geschikt is om als tuinplant gehouden te worden zonder ingewikkelde verzorging. Dit betekent dat ook als je géén groene vingers hebt, je zonder veel inspanningen kunt genieten van de prachtige bloeiende Kalanchoë Garden.

Verzorgingstips

  • Kalanchoë Garden kan heel goed tegen veel licht en kan dus in de zon geplaatst worden.
  • Een schaduwplek is voor deze buitenbloeier ook geen enkel probleem!
  • De vetplant heeft sappige bladeren en heeft daarom niet veel water nodig.
  • Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig. 
  • Als de bladeren naar beneden hangen, duidt dit op een teveel aan water.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De sterren tijdens de kerstperiode!

De kleurenpracht van een kerstster is geen bloem, het zijn gekleurde schutbladeren. Zij geven de plant zijn aantrekkingskracht. De eigenlijke bloemetjes zijn piepklein en zitten verstopt in de kern van de schutbladeren. Traditioneel ‘bloeien’ Euphorbia Pulcherrima’s, ofwel kerststerren, rood of wit. Maar er tegenwoordig bestaan er ook crème en roze kerststerren.

...Lees meer...
Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...