Kalanchoë Garden

Kalanchoë Garden

De Kalanchoë Garden staat garant voor een heel seizoen buiten genieten! Deze geweldig bloeiende vetplant heeft een lange bloei van minimaal 10 weken, maar vaak 3 maanden en meer. De Kalanchoë Garden is makkelijk en kan zowel schaduw als veel zonlicht verdragen. De plant is met name geschikt voor in potten, bakken en schalen; alleen, als groep of in combinatie met andere makkelijke planten zoals klimop of grassen.

De Kalanchoë Garden is verkrijgbaar in veel formaten, van mini tot grote schaal. Ook is deze kleurrijke plant in bijna iedere kleur verkrijgbaar: van wit, vele soorten roze, paars, rood, geel en oranje. Een bijzonder veelzijdige vetplant.

Gemakkelijk in het onderhoud

Kalanchoë Garden is van oorsprong gewend aan vrij droge omstandigheden. Dit maakt dat de plant zeer geschikt is om als tuinplant gehouden te worden zonder ingewikkelde verzorging. Dit betekent dat ook als je géén groene vingers hebt, je zonder veel inspanningen kunt genieten van de prachtige bloeiende Kalanchoë Garden.

Verzorgingstips

  • Kalanchoë Garden kan heel goed tegen veel licht en kan dus in de zon geplaatst worden.
  • Een schaduwplek is voor deze buitenbloeier ook geen enkel probleem!
  • De vetplant heeft sappige bladeren en heeft daarom niet veel water nodig.
  • Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig. 
  • Als de bladeren naar beneden hangen, duidt dit op een teveel aan water.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...