Verzin jij een mooie naam voor deze kalanchoë?

Verzin jij een mooie naam voor deze kalanchoë?

Weet jij een leuke, gemakkelijk uit te spreken naam voor deze Kalanchoë Gardenlina? Zet onder dit bericht op Facebook op Facebook of dit bericht op Instagram  de door jouw bedachte naam en de GroenRijk-vestiging waar jij jouw prijs wil ophalen. 

De prijswinnaar met de leukste naam ontvangt een Kalanchoëspakket t.w.v. 50 euro bij de dichtstbijgelegen vestiging van GroenRijk. Uit de inzendingen trekken we drie prijswinnaars.

Kalanchoë Gardenlina
De Gardenlina is van oorsprong gewend aan vrij droge omstandigheden. Dit maakt dat de plant zeer geschikt is om als tuinplant gehouden te worden zonder ingewikkelde verzorging. Dit betekent dat ook als je géén groene vingers hebt, je zonder veel inspanningen kunt genieten van de prachtige bloeiende Gardenlina.

Gardenlina heeft veel licht nodig en kan dus in de zon geplaatst worden. De plant heeft sappige bladeren en heeft zodoende niet veel water nodig. Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig. 

De actie is inmiddels verlopen 

Met de winnaars is contact opgenomen:
•    Makkie  - Linda / GroenRijk Beneden-Leeuwen. 
•    Millefleur - Marianne / GroenRijk Schalk Prinsenbeek 
•    Zonnestraaltje - Koen / GroenRijk ’t Haantje Rijswijk
 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...