Verzin jij een mooie naam voor deze kalanchoë?

Verzin jij een mooie naam voor deze kalanchoë?

Weet jij een leuke, gemakkelijk uit te spreken naam voor deze Kalanchoë Gardenlina? Zet onder dit bericht op Facebook op Facebook of dit bericht op Instagram  de door jouw bedachte naam en de GroenRijk-vestiging waar jij jouw prijs wil ophalen. 

De prijswinnaar met de leukste naam ontvangt een Kalanchoëspakket t.w.v. 50 euro bij de dichtstbijgelegen vestiging van GroenRijk. Uit de inzendingen trekken we drie prijswinnaars.

Kalanchoë Gardenlina
De Gardenlina is van oorsprong gewend aan vrij droge omstandigheden. Dit maakt dat de plant zeer geschikt is om als tuinplant gehouden te worden zonder ingewikkelde verzorging. Dit betekent dat ook als je géén groene vingers hebt, je zonder veel inspanningen kunt genieten van de prachtige bloeiende Gardenlina.

Gardenlina heeft veel licht nodig en kan dus in de zon geplaatst worden. De plant heeft sappige bladeren en heeft zodoende niet veel water nodig. Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig. 

De actie is inmiddels verlopen 

Met de winnaars is contact opgenomen:
•    Makkie  - Linda / GroenRijk Beneden-Leeuwen. 
•    Millefleur - Marianne / GroenRijk Schalk Prinsenbeek 
•    Zonnestraaltje - Koen / GroenRijk ’t Haantje Rijswijk
 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...