Verzin jij een mooie naam voor deze kalanchoë?

Verzin jij een mooie naam voor deze kalanchoë?

Weet jij een leuke, gemakkelijk uit te spreken naam voor deze Kalanchoë Gardenlina? Zet onder dit bericht op Facebook op Facebook of dit bericht op Instagram  de door jouw bedachte naam en de GroenRijk-vestiging waar jij jouw prijs wil ophalen. 

De prijswinnaar met de leukste naam ontvangt een Kalanchoëspakket t.w.v. 50 euro bij de dichtstbijgelegen vestiging van GroenRijk. Uit de inzendingen trekken we drie prijswinnaars.

Kalanchoë Gardenlina
De Gardenlina is van oorsprong gewend aan vrij droge omstandigheden. Dit maakt dat de plant zeer geschikt is om als tuinplant gehouden te worden zonder ingewikkelde verzorging. Dit betekent dat ook als je géén groene vingers hebt, je zonder veel inspanningen kunt genieten van de prachtige bloeiende Gardenlina.

Gardenlina heeft veel licht nodig en kan dus in de zon geplaatst worden. De plant heeft sappige bladeren en heeft zodoende niet veel water nodig. Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig. 

De actie is inmiddels verlopen 

Met de winnaars is contact opgenomen:
•    Makkie  - Linda / GroenRijk Beneden-Leeuwen. 
•    Millefleur - Marianne / GroenRijk Schalk Prinsenbeek 
•    Zonnestraaltje - Koen / GroenRijk ’t Haantje Rijswijk
 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...
Viola cornuta ‘Cool Wave’ blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta 'Cool Wave' is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij i...

Lees meer...