Leuk en lekker: Elho Veggie Wall

Leuk en lekker: Elho Veggie Wall

Over grofweg tien jaar woont 60% van de wereldbevolking in de stad. En dat terwijl we juist nu veel behoefte hebben aan natuur, puur en eerlijk eten, en onze eigen groenten verbouwen. Dat laatste is lastig, want moestuintjes in de stad zijn schaars. Met de veggie wall heeft elho een manier bedacht om stadsmensen de kans te geven zelf hun eigen groenten te verbouwen, en hun urban farming skills naar nieuwe hoogten te brengen.

Niets is lekkerder dan pasta met verse tomaten, of een pittig pepertje van het balkon! De elho veggie wall is een alles-in-een oplossing voor groente- en fruitplanten maar ook bloemen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Je kunt meerdere planten tegelijk de hoogte in laten groeien. De langwerpige bak met waterreservoir met vulopening van 10 liter heeft een eigen trellis van 125cm, en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om de planten goed omhoog te laten groeien. Mocht je de pot even niet gebruiken, kan je de trellis uit elkaar halen en opslaan in het waterreservoir.

Komkommers, bonen, tomaten, erwten, meloen en bijvoorbeeld zonnebloemen groeien als kool met dit groeisysteem. Gemaakt met gerecycled plastic is de elho veggie wall de makkelijkste en groenste manier om aan de slag te gaan met het verbouwen van je eigen eten. Eet smakelijk!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...