Leuk en lekker: Elho Veggie Wall

Leuk en lekker: Elho Veggie Wall

Over grofweg tien jaar woont 60% van de wereldbevolking in de stad. En dat terwijl we juist nu veel behoefte hebben aan natuur, puur en eerlijk eten, en onze eigen groenten verbouwen. Dat laatste is lastig, want moestuintjes in de stad zijn schaars. Met de veggie wall heeft elho een manier bedacht om stadsmensen de kans te geven zelf hun eigen groenten te verbouwen, en hun urban farming skills naar nieuwe hoogten te brengen.

Niets is lekkerder dan pasta met verse tomaten, of een pittig pepertje van het balkon! De elho veggie wall is een alles-in-een oplossing voor groente- en fruitplanten maar ook bloemen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Je kunt meerdere planten tegelijk de hoogte in laten groeien. De langwerpige bak met waterreservoir met vulopening van 10 liter heeft een eigen trellis van 125cm, en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om de planten goed omhoog te laten groeien. Mocht je de pot even niet gebruiken, kan je de trellis uit elkaar halen en opslaan in het waterreservoir.

Komkommers, bonen, tomaten, erwten, meloen en bijvoorbeeld zonnebloemen groeien als kool met dit groeisysteem. Gemaakt met gerecycled plastic is de elho veggie wall de makkelijkste en groenste manier om aan de slag te gaan met het verbouwen van je eigen eten. Eet smakelijk!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De sterren tijdens de kerstperiode!

De kleurenpracht van een kerstster is geen bloem, het zijn gekleurde schutbladeren. Zij geven de plant zijn aantrekkingskracht. De eigenlijke bloemetjes zijn piepklein en zitten verstopt in de kern van de schutbladeren. Traditioneel ‘bloeien’ Euphorbia Pulcherrima’s, ofwel kerststerren, rood of wit. Maar er tegenwoordig bestaan er ook crème en roze kerststerren.

...Lees meer...
Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...