GroenRijk Eemsdelta heeft het beste verkoopteam

GroenRijk Eemsdelta heeft het beste verkoopteam

De medewerkers van GroenRijk Eemsdelta zijn afgelopen week in het zonnetje gezet. Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2019', dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.
 
Het winkelteam van GroenRijk Eemsdelta werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2019. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. De kracht van het tuincentrum komt uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid met name in het groenspecialisme. “We zien dat het personeel de klanten gastvrij en pro-actief benadert om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn” zo zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail.

Nogmaals Kruit: “Eigenaren Emma en André De Vries werken met het team aan een klantgerichte aanpak. Om onze dienstverlening te verbeteren gaan er af en toe ‘mystery shoppers’ op pad, ook bij dit onafhankelijke onderzoek scoorde GroenRijk Eemsdelta een stabiel een uitstekend resultaat”  

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan het GroenRijk tuincentrum met het de ‘Beste verkoopteam van het jaar 2019’! Via advertenties in de krant, op Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Eemsdelta je op de hoogte van leuke acties. 

Onze tuincentra