GroenRijk Eemsdelta heeft het beste verkoopteam

GroenRijk Eemsdelta heeft het beste verkoopteam

De medewerkers van GroenRijk Eemsdelta zijn afgelopen week in het zonnetje gezet. Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2019', dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.
 
Het winkelteam van GroenRijk Eemsdelta werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2019. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. De kracht van het tuincentrum komt uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid met name in het groenspecialisme. “We zien dat het personeel de klanten gastvrij en pro-actief benadert om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn” zo zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail.

Nogmaals Kruit: “Eigenaren Emma en André De Vries werken met het team aan een klantgerichte aanpak. Om onze dienstverlening te verbeteren gaan er af en toe ‘mystery shoppers’ op pad, ook bij dit onafhankelijke onderzoek scoorde GroenRijk Eemsdelta een stabiel een uitstekend resultaat”  

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan het GroenRijk tuincentrum met het de ‘Beste verkoopteam van het jaar 2019’! Via advertenties in de krant, op Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Eemsdelta je op de hoogte van leuke acties. 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...