Kerstverlichting en kerstballen in één!

Kerstverlichting en kerstballen in één!

Met dit handige snoer heb jij binnen een handomdraai de kerstboom versierd! DezeKerstverlichting met Kerstballen Frosty Silver 14m bevat namelijk een lichtsnoer met 700 LED lampjes met warm wit licht én 47 kerstballen. De kunststof kerstballen hebben een diameter van 6cm in de kleur frosty silver in mat, glanzend en glitter. Dit verlichtingssnoer heeft een totale lengte van 17 meter, inclusief aanloopsnoer van 3 meter en de adapter. Dankzij de IP44 adapter is deze set zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Daarnaast is deze kerstverlichting geschikt voor kerstbomen met een hoogte van 185-215cm. Hou jij wel van de ultieme kerstsfeer, maar niet van het optuigen van de kerstboom? Dan is deze 2 in 1 kerstdecoratie ideaal!

Specificaties
- Aantal lampjes: 700 LED
- Aantal kerstballen: 47
- Kleur verlichting: Warm wit
- Kleur kerstballen: Zilver (mat, glanzend en glitter)
- Totale lengte snoer: 1700cm
- Lengte snoer met lampjes: 1400cm
- Lengte aanloopsnoer: 300cm
- Kleur snoer: Groen
- Geschikt voor een kerstboom van: 185-215cm
- Werkt op: IP44 trafo (spatwaterdicht)
- Geschikt voor binnen en buiten

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De metamorfose van Hydrangea paniculata

De meeste bloemen van de Hydrangea paniculata veranderen van kleur tijdens het bloeiseizoen! Deze compacte hortensia’s staan niet alleen prachtig in je tuin, maar passen ook mooi in een pot op je terras of balkon!

...Lees meer...
Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...