Kerstverlichting en kerstballen in één!

Kerstverlichting en kerstballen in één!

Met dit handige snoer heb jij binnen een handomdraai de kerstboom versierd! DezeKerstverlichting met Kerstballen Frosty Silver 14m bevat namelijk een lichtsnoer met 700 LED lampjes met warm wit licht én 47 kerstballen. De kunststof kerstballen hebben een diameter van 6cm in de kleur frosty silver in mat, glanzend en glitter. Dit verlichtingssnoer heeft een totale lengte van 17 meter, inclusief aanloopsnoer van 3 meter en de adapter. Dankzij de IP44 adapter is deze set zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Daarnaast is deze kerstverlichting geschikt voor kerstbomen met een hoogte van 185-215cm. Hou jij wel van de ultieme kerstsfeer, maar niet van het optuigen van de kerstboom? Dan is deze 2 in 1 kerstdecoratie ideaal!

Specificaties
- Aantal lampjes: 700 LED
- Aantal kerstballen: 47
- Kleur verlichting: Warm wit
- Kleur kerstballen: Zilver (mat, glanzend en glitter)
- Totale lengte snoer: 1700cm
- Lengte snoer met lampjes: 1400cm
- Lengte aanloopsnoer: 300cm
- Kleur snoer: Groen
- Geschikt voor een kerstboom van: 185-215cm
- Werkt op: IP44 trafo (spatwaterdicht)
- Geschikt voor binnen en buiten

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...