Kerstverlichting en kerstballen in één!

Kerstverlichting en kerstballen in één!

Met dit handige snoer heb jij binnen een handomdraai de kerstboom versierd! DezeKerstverlichting met Kerstballen Frosty Silver 14m bevat namelijk een lichtsnoer met 700 LED lampjes met warm wit licht én 47 kerstballen. De kunststof kerstballen hebben een diameter van 6cm in de kleur frosty silver in mat, glanzend en glitter. Dit verlichtingssnoer heeft een totale lengte van 17 meter, inclusief aanloopsnoer van 3 meter en de adapter. Dankzij de IP44 adapter is deze set zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Daarnaast is deze kerstverlichting geschikt voor kerstbomen met een hoogte van 185-215cm. Hou jij wel van de ultieme kerstsfeer, maar niet van het optuigen van de kerstboom? Dan is deze 2 in 1 kerstdecoratie ideaal!

Specificaties
- Aantal lampjes: 700 LED
- Aantal kerstballen: 47
- Kleur verlichting: Warm wit
- Kleur kerstballen: Zilver (mat, glanzend en glitter)
- Totale lengte snoer: 1700cm
- Lengte snoer met lampjes: 1400cm
- Lengte aanloopsnoer: 300cm
- Kleur snoer: Groen
- Geschikt voor een kerstboom van: 185-215cm
- Werkt op: IP44 trafo (spatwaterdicht)
- Geschikt voor binnen en buiten

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...
Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...