Kerstverlichting en kerstballen in één!

Kerstverlichting en kerstballen in één!

Met dit handige snoer heb jij binnen een handomdraai de kerstboom versierd! DezeKerstverlichting met Kerstballen Frosty Silver 14m bevat namelijk een lichtsnoer met 700 LED lampjes met warm wit licht én 47 kerstballen. De kunststof kerstballen hebben een diameter van 6cm in de kleur frosty silver in mat, glanzend en glitter. Dit verlichtingssnoer heeft een totale lengte van 17 meter, inclusief aanloopsnoer van 3 meter en de adapter. Dankzij de IP44 adapter is deze set zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Daarnaast is deze kerstverlichting geschikt voor kerstbomen met een hoogte van 185-215cm. Hou jij wel van de ultieme kerstsfeer, maar niet van het optuigen van de kerstboom? Dan is deze 2 in 1 kerstdecoratie ideaal!

Specificaties
- Aantal lampjes: 700 LED
- Aantal kerstballen: 47
- Kleur verlichting: Warm wit
- Kleur kerstballen: Zilver (mat, glanzend en glitter)
- Totale lengte snoer: 1700cm
- Lengte snoer met lampjes: 1400cm
- Lengte aanloopsnoer: 300cm
- Kleur snoer: Groen
- Geschikt voor een kerstboom van: 185-215cm
- Werkt op: IP44 trafo (spatwaterdicht)
- Geschikt voor binnen en buiten

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...