Kerstdecoratie uit de folder

Met de juiste decoratie creëer je een prachtige kerstsfeer in je woning. Het toverwoord volgens GroenRijk is "combineren". Dit zijn de aanbiedingen uit de folder die geldig is tussen woensdag 27 november tot en met dinsdag 3 december.

Hertenkop

Een speelse toevoeging aan bijtafel of vensterbank is deze hertenkop. Hij is met een grootte van 15 centimeter niet het grootste decoratiestuk, maar hij is met zijn horens goed aanwezig. Bijvoorbeeld in combinatie met kaarsen geeft hij een mooi schaduweffect en ook tussen de planten is het een sfeervol beeldje. Hij is trouwens ook in het zwart verkrijgbaar.
Spiraal kerstgroen
Wil je liever geen grote kerstboom? Of heb je de ruimte niet voor een echte boom? Misschien is deze ijzeren spiraal kerstboom een optie. Dankzij de naalden om het ijzer lijkt het net een kerstboom. Hij wordt geleverd inclusief decoratie en verlichting, je zou hem nog verder kunnen versieren met o.a. kerstballen. De kerstboomspiraal heeft een diameter van 58 centimeter. 


Schaal
Deze schaal kan je gebruiken om kaarsen, glazen vazen of andere decoratie op te plaatsen. Leuk voor tijdens de decembermaand, waar je ook de rest van het huis versierd, maar eigenlijk kan je deze schaal het gehele jaar door gebruiken. Hij is gemaakt van MDF met sierlijk snijwerk. Diverse kleuren, 40 centimeter. 


Rustieke ledkaarsen
Gaan jouw kaarsen ook zo snel op? Probeer eens onze ledkaarsen! Ze hebben een natuurlijke uitstraling, waardoor ze net echt zijn. Zonder het vlammetje zijn deze kunstkaarsen veiliger in de omgeving van huisdieren, kinderen en onhandige mensen. De set bestaat uit drie waxkaarsen met afstandsbediening. De duurzame ledkaarsen werken op batterijen en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 
 

Santa Tree
Mooi he, die lichtjes? Deze Santa Tree houdt het midden tussen kunstkerstboom en een lamp. Hij is met 60 warmwitte ledlampjes goed voorzien van verlichting. Het liefst zou je in deze tijd in elke hoek een kerstboom zetten. Met zijn afmetingen -hij is circa 30 cm hoog- is het 'boompje' uitstekend te gebruiken in de gang of op tafel.


Juten touw met verlichting
Jute is een natuurlijk materiaal die steeds populairder wordt. Maar dit juten touw heeft wat extra's! Het touw is namelijk voorzien van 20 warmwitte ledlampjes met timer. Hij is 150 cm lang en is geschikt voor binnen. Je hebt met dit decoratietouw een flexibele oplossing om andere versieringen met lampjes te omlijsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...