Kerstdecoratie uit de folder

Met de juiste decoratie creëer je een prachtige kerstsfeer in je woning. Het toverwoord volgens GroenRijk is "combineren". Dit zijn de aanbiedingen uit de folder die geldig is tussen woensdag 27 november tot en met dinsdag 3 december.

Hertenkop

Een speelse toevoeging aan bijtafel of vensterbank is deze hertenkop. Hij is met een grootte van 15 centimeter niet het grootste decoratiestuk, maar hij is met zijn horens goed aanwezig. Bijvoorbeeld in combinatie met kaarsen geeft hij een mooi schaduweffect en ook tussen de planten is het een sfeervol beeldje. Hij is trouwens ook in het zwart verkrijgbaar.




Spiraal kerstgroen
Wil je liever geen grote kerstboom? Of heb je de ruimte niet voor een echte boom? Misschien is deze ijzeren spiraal kerstboom een optie. Dankzij de naalden om het ijzer lijkt het net een kerstboom. Hij wordt geleverd inclusief decoratie en verlichting, je zou hem nog verder kunnen versieren met o.a. kerstballen. De kerstboomspiraal heeft een diameter van 58 centimeter. 


Schaal
Deze schaal kan je gebruiken om kaarsen, glazen vazen of andere decoratie op te plaatsen. Leuk voor tijdens de decembermaand, waar je ook de rest van het huis versierd, maar eigenlijk kan je deze schaal het gehele jaar door gebruiken. Hij is gemaakt van MDF met sierlijk snijwerk. Diverse kleuren, 40 centimeter. 


Rustieke ledkaarsen
Gaan jouw kaarsen ook zo snel op? Probeer eens onze ledkaarsen! Ze hebben een natuurlijke uitstraling, waardoor ze net echt zijn. Zonder het vlammetje zijn deze kunstkaarsen veiliger in de omgeving van huisdieren, kinderen en onhandige mensen. De set bestaat uit drie waxkaarsen met afstandsbediening. De duurzame ledkaarsen werken op batterijen en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 
 

Santa Tree
Mooi he, die lichtjes? Deze Santa Tree houdt het midden tussen kunstkerstboom en een lamp. Hij is met 60 warmwitte ledlampjes goed voorzien van verlichting. Het liefst zou je in deze tijd in elke hoek een kerstboom zetten. Met zijn afmetingen -hij is circa 30 cm hoog- is het 'boompje' uitstekend te gebruiken in de gang of op tafel.


Juten touw met verlichting
Jute is een natuurlijk materiaal die steeds populairder wordt. Maar dit juten touw heeft wat extra's! Het touw is namelijk voorzien van 20 warmwitte ledlampjes met timer. Hij is 150 cm lang en is geschikt voor binnen. Je hebt met dit decoratietouw een flexibele oplossing om andere versieringen met lampjes te omlijsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...