Een boom vol fruit

Een boom vol fruit

Het is heerlijk om fris en gezond fruit te eten in de zomer, helemaal als je het zelf hebt gekweekt. De fruitbomen weet je al vele jaren te vinden bij GroenRijk, maar zo af en toe verschijnen er speciale soorten.

Wist je dat je fruitbomen hebt met meerdere soorten aan één boom? Deze familiefruitbomen zijn bijzondere bomen, want aan iedere tak groeit  een ander fruitras.  Zo heeft één boom vijf verschillende fruitrassen en kun je tegelijk  genieten van de  verschillende smaken. Bijvoorbeeld vijf soorten appels of vijf soorten kersen.

Vind je het leuk om zelf eten te maken in de tuin? Ook voor andere gelegenheden kan je eten uit de tuin kweken. Wat dacht je bijvoorbeeld van kruiden voor de barbecue?

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...
Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...