GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

Vrijdag 22 maart is het zover: dan opent GroenRijk zijn nieuwe vestiging in Montfoort. Het tuincentrum opent feestelijk met cadeau’s, mooie aanbiedingen en een heleboel gezelligheid. Dus het loont zeker om langs te gaan!

Openingsacties
De Lente begint bij GroenRijk! Kom in het openingsweekend naar het nieuwe tuincentrum en profiteer van leuke acties en scherpe openingsprijzen. Elke betalende klant krijgt bovendien een leuke attentie voor in de tuin. Kom je gezellig wat drinken in het restaurant? Dan krijg je gratis gebak bij bestelling van koffie of thee.

Lokale Groenspecialist
De familie Segers, eigenaar van deze GroenRijk-vestiging, heeft de afgelopen weken met hun complete team keihard gewerkt om tijdig open te kunnen. Regelmatig is er tot in de late uren schoongemaakt, gesjouwd met winkelmateriaal en is ook het personeel ingewerkt. Het resultaat is dat er met tuincentrum GroenRijk Montfoort een specialistisch tuincentrum staat, waar je zes dagen per week terecht kan voor binnenplanten, buitenplanten, tuingereedschap en meer. Gelegen aan de Willeskop, heeft de stad weer een volwaardig tuincentrum

Horeca
Wil je voor of na het winkelen even rustig zitten om wat te eten en drinken? In het ruime tuincafé in het tuincentrum is het heerlijk onthaasten. Verse koffie en heerlijk gebak staan garant voor een succesvolle lunch of tussendoortje. Ook ideaal om af te spreken met vrienden en familie.

Smaakt dit naar meer? Bezoek de vestiging in het feestelijk openingsweekend van vrijdag 22 en zaterdag 23 maart, volg GroenRijk Montfoort op Facebook voor de laatste aanbiedingen en houd je brievenbus in de gaten voor de komende GroenRijk-folders.

Onze tuincentra