GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

Vrijdag 22 maart is het zover: dan opent GroenRijk zijn nieuwe vestiging in Montfoort. Het tuincentrum opent feestelijk met cadeau’s, mooie aanbiedingen en een heleboel gezelligheid. Dus het loont zeker om langs te gaan!

Openingsacties
De Lente begint bij GroenRijk! Kom in het openingsweekend naar het nieuwe tuincentrum en profiteer van leuke acties en scherpe openingsprijzen. Elke betalende klant krijgt bovendien een leuke attentie voor in de tuin. Kom je gezellig wat drinken in het restaurant? Dan krijg je gratis gebak bij bestelling van koffie of thee.

Lokale Groenspecialist
De familie Segers, eigenaar van deze GroenRijk-vestiging, heeft de afgelopen weken met hun complete team keihard gewerkt om tijdig open te kunnen. Regelmatig is er tot in de late uren schoongemaakt, gesjouwd met winkelmateriaal en is ook het personeel ingewerkt. Het resultaat is dat er met tuincentrum GroenRijk Montfoort een specialistisch tuincentrum staat, waar je zes dagen per week terecht kan voor binnenplanten, buitenplanten, tuingereedschap en meer. Gelegen aan de Willeskop, heeft de stad weer een volwaardig tuincentrum

Horeca
Wil je voor of na het winkelen even rustig zitten om wat te eten en drinken? In het ruime tuincafé in het tuincentrum is het heerlijk onthaasten. Verse koffie en heerlijk gebak staan garant voor een succesvolle lunch of tussendoortje. Ook ideaal om af te spreken met vrienden en familie.

Smaakt dit naar meer? Bezoek de vestiging in het feestelijk openingsweekend van vrijdag 22 en zaterdag 23 maart, volg GroenRijk Montfoort op Facebook voor de laatste aanbiedingen en houd je brievenbus in de gaten voor de komende GroenRijk-folders.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De metamorfose van Hydrangea paniculata

De meeste bloemen van de Hydrangea paniculata veranderen van kleur tijdens het bloeiseizoen! Deze compacte hortensia’s staan niet alleen prachtig in je tuin, maar passen ook mooi in een pot op je terras of balkon!

...Lees meer...
Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...