GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

Vrijdag 22 maart is het zover: dan opent GroenRijk zijn nieuwe vestiging in Montfoort. Het tuincentrum opent feestelijk met cadeau’s, mooie aanbiedingen en een heleboel gezelligheid. Dus het loont zeker om langs te gaan!

Openingsacties
De Lente begint bij GroenRijk! Kom in het openingsweekend naar het nieuwe tuincentrum en profiteer van leuke acties en scherpe openingsprijzen. Elke betalende klant krijgt bovendien een leuke attentie voor in de tuin. Kom je gezellig wat drinken in het restaurant? Dan krijg je gratis gebak bij bestelling van koffie of thee.

Lokale Groenspecialist
De familie Segers, eigenaar van deze GroenRijk-vestiging, heeft de afgelopen weken met hun complete team keihard gewerkt om tijdig open te kunnen. Regelmatig is er tot in de late uren schoongemaakt, gesjouwd met winkelmateriaal en is ook het personeel ingewerkt. Het resultaat is dat er met tuincentrum GroenRijk Montfoort een specialistisch tuincentrum staat, waar je zes dagen per week terecht kan voor binnenplanten, buitenplanten, tuingereedschap en meer. Gelegen aan de Willeskop, heeft de stad weer een volwaardig tuincentrum

Horeca
Wil je voor of na het winkelen even rustig zitten om wat te eten en drinken? In het ruime tuincafé in het tuincentrum is het heerlijk onthaasten. Verse koffie en heerlijk gebak staan garant voor een succesvolle lunch of tussendoortje. Ook ideaal om af te spreken met vrienden en familie.

Smaakt dit naar meer? Bezoek de vestiging in het feestelijk openingsweekend van vrijdag 22 en zaterdag 23 maart, volg GroenRijk Montfoort op Facebook voor de laatste aanbiedingen en houd je brievenbus in de gaten voor de komende GroenRijk-folders.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...
Hangertje hangertje aan de wand...

… wie is je allermooiste plant? Bij GroenRijk zijn deze week weer diverse wandhangers binnengekomen. Ze zijn goed gevuld met divers perkgoed, zoals Vlijtig Liesje, Lobelia en Calibrachoa. Ook zijn er schitterende hangers met een combinatie van verschillende bloeiers. Waar de Bacopa rijkelijk over de rand gutst, zoekt de Verbena juist weer de hoogte op. Dat geeft het speelse effect waar een zomertuin om vraagt!

 

Snel kleur aan de...

Lees meer...