GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

GroenRijk Montfoort opent vrijdag 22 maart

Vrijdag 22 maart is het zover: dan opent GroenRijk zijn nieuwe vestiging in Montfoort. Het tuincentrum opent feestelijk met cadeau’s, mooie aanbiedingen en een heleboel gezelligheid. Dus het loont zeker om langs te gaan!

Openingsacties
De Lente begint bij GroenRijk! Kom in het openingsweekend naar het nieuwe tuincentrum en profiteer van leuke acties en scherpe openingsprijzen. Elke betalende klant krijgt bovendien een leuke attentie voor in de tuin. Kom je gezellig wat drinken in het restaurant? Dan krijg je gratis gebak bij bestelling van koffie of thee.

Lokale Groenspecialist
De familie Segers, eigenaar van deze GroenRijk-vestiging, heeft de afgelopen weken met hun complete team keihard gewerkt om tijdig open te kunnen. Regelmatig is er tot in de late uren schoongemaakt, gesjouwd met winkelmateriaal en is ook het personeel ingewerkt. Het resultaat is dat er met tuincentrum GroenRijk Montfoort een specialistisch tuincentrum staat, waar je zes dagen per week terecht kan voor binnenplanten, buitenplanten, tuingereedschap en meer. Gelegen aan de Willeskop, heeft de stad weer een volwaardig tuincentrum

Horeca
Wil je voor of na het winkelen even rustig zitten om wat te eten en drinken? In het ruime tuincafé in het tuincentrum is het heerlijk onthaasten. Verse koffie en heerlijk gebak staan garant voor een succesvolle lunch of tussendoortje. Ook ideaal om af te spreken met vrienden en familie.

Smaakt dit naar meer? Bezoek de vestiging in het feestelijk openingsweekend van vrijdag 22 en zaterdag 23 maart, volg GroenRijk Montfoort op Facebook voor de laatste aanbiedingen en houd je brievenbus in de gaten voor de komende GroenRijk-folders.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...