Welkom op mijn eerste blog!

Welkom op mijn eerste blog!

Mijn blogs staan in het teken van ‘het groene leven’. Kortom de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van bloemen, planten en lifestyle. Ik ben begonnen met het schrijven van deze blog, omdat ik in mijn omgeving merk dat er veel vragen zijn op het gebied van bloemen, planten en lifestyle. Eens in de twee weken zal ik een blog posten over afwisselende onderwerpen. Planten en tuinieren worden steeds hipper: Yess I like that a lot! Niet veel mensen hebben kennis over dit vakgebied, maar ik merk dat veel mensen er wel in zijn geïnteresseerd.

But... first things first
Laat ik me eerst even aan je voorstellen! Ik ben Sanne 20 jaar oud of 20 lentes jong...  (om in de groene sferen te blijven ;). Ik woon in hartje Den Bosch in het gezellige Brabant. Twee weken geleden heb ik mijn Bachelor of Business Administration in Fashion behaald op TMO. Sinds kort ben ik begonnen met mijn allereerste echte baan bij een high end sieradenmerk. Ik hoor je denken ‘je hebt gestudeerd in fashion, werkt bij een sieradenmerk, waar komt die interesse en passie voor bloemen en planten dan vandaan?!’.

Nou dat heeft een duidelijke verklaring. Ik ben namelijk geboren en opgegroeid tussen het groen.

Mijn ouders, oom en oma hebben samen een tuincentrum in hartje Den Bosch! Ik vind en heb het altijd fijn gevonden om rond te lopen in het tuincentrum. Minimaal drie keer in de week ben ik te vinden in het tuincentrum en naast mijn fulltimebaan ben ik er ook werkzaam. Ik verzorg namelijk de sociale media van GroenRijk Den Bosch.

Zeker niet oubollig
Misschien verbaas je je erover maar wist je dat je in een tuincentrum super veel trends kan spotten! Ik doe zoveel inspiratie op, wanneer ik tuincentra bezoek, inkoopbeurzen bezoek en leveranciers bezoek. Tuincentra worden binnen mijn vriendenkring steeds populairder, ze zijn zeker niet oubollig maar meer dan trendy! Ik heb al vele GroenRijk vestigingen bezocht in mijn leven en keer op keer word ik verbaasd. De tuincentra doen er zoveel aan om een mooi beeld neer te zetten, er is zoveel beleving in de winkels.

De prachtige kleurrijke planten, de leuke accessoires, een leuke lunchroom en er is altijd wel wat te doen in een tuincentrum. Er zit zoveel werk en liefde in een tuincentrum dat voel je direct wanneer je binnen komt. Veel vestigingen van GroenRijk worden gerund door families en neem maar van mij aan dat dat hard werken is! Wat daar tegenover staat is de voldoening. Elke dag zie je klanten die net zoals wij blij worden door groen en kleurrijke planten. Wat is jouw favoriete GroenRijk vestiging?

Ik hoop dat je door het lezen van mijn eerste blog een beeld hebt gekregen van wie ik ben, wat ik doe en wat je in mijn blogs kan lezen! Ook vind ik het leuk om te horen waar jullie meer over willen weten, tegen aan lopen of vragen hebben op het gebied van groen.

Don’t forget life is pretty plantastic!

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...