Lever je oude apparaten in bij GroenRijkHet inleveren van elektrische apparaten is goed voor hergebruik van grondstoffen, het milieu en (sociale) werkgelegenheid. Alle apparaten die werken op stroom (stekker, batterij, accu) kan je inleveren voor recycling. Zo ook bij GroenRijk. 


GroenRijk is inzamelpartner van Wecycle. Deze organisatie zorgt er in Nederland voor dat afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, kortweg e-waste, wordt ingezameld en optimaal wordt gerecycled. Op deze manier winnen we grondstoffen terug, komen schadelijke stoffen niet in het milieu en vermijden we de uitstoot van CO2. Recycling maakt onderdeel uit van de cirkel aanschaf, (her)gebruik, afdanking, recycling en productie. Voor onze klanten is het makkelijk om e-waste bij ons in te leveren en zo dragen we samen bij aan de circulaire economie.

Vind hier een overzicht van onze vestigingen en hier kan je zien wat er met je oude apparaten gebeurt.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...