Lever je oude apparaten in bij GroenRijkHet inleveren van elektrische apparaten is goed voor hergebruik van grondstoffen, het milieu en (sociale) werkgelegenheid. Alle apparaten die werken op stroom (stekker, batterij, accu) kan je inleveren voor recycling. Zo ook bij GroenRijk. 


GroenRijk is inzamelpartner van Wecycle. Deze organisatie zorgt er in Nederland voor dat afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, kortweg e-waste, wordt ingezameld en optimaal wordt gerecycled. Op deze manier winnen we grondstoffen terug, komen schadelijke stoffen niet in het milieu en vermijden we de uitstoot van CO2. Recycling maakt onderdeel uit van de cirkel aanschaf, (her)gebruik, afdanking, recycling en productie. Voor onze klanten is het makkelijk om e-waste bij ons in te leveren en zo dragen we samen bij aan de circulaire economie.

Vind hier een overzicht van onze vestigingen en hier kan je zien wat er met je oude apparaten gebeurt.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De sterren tijdens de kerstperiode!

De kleurenpracht van een kerstster is geen bloem, het zijn gekleurde schutbladeren. Zij geven de plant zijn aantrekkingskracht. De eigenlijke bloemetjes zijn piepklein en zitten verstopt in de kern van de schutbladeren. Traditioneel ‘bloeien’ Euphorbia Pulcherrima’s, ofwel kerststerren, rood of wit. Maar er tegenwoordig bestaan er ook crème en roze kerststerren.

...Lees meer...
Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...