GroenRijk Tilburg: Beste GroenRijker 2018

GroenRijk Tilburg is uitgeroepen tot Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding vanwege zijn sterke innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. De jaarlijkse wedstrijd leeft enorm bij alle vestigingen, zij zetten zich hard in om klanten goed te adviseren en prettig te laten winkelen.

Vol trots nam ondernemer Wim van den Noort de wisselbeker in ontvangst. Jacky Michels, directeur van GroenRijk Retail prijst de winnaar: “GroenRijk Tilburg heeft in 2018 andermaal bewezen nog lang niet klaar te zijn met zichzelf verbeteren. Wim en Marjolein zitten niet stil, bedienen hun klanten optimaal en weten ze te verrassen met mooie groene presentaties. We hebben hier te maken met een terechte winnaar.”

“Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, is de groene sfeer in de winkel behouden,” vervolgt Michels. Naast het rijke aanbod aan planten heeft ook de horecagelegenheid -waar onder meer vers belegde broodjes, koffie en gebak worden geserveerd-  daaraan bijgedragen. “GroenRijk Tilburg heeft het lef om te blijven investeren om relevant en verrassend te kunnen blijven voor de klant.”

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijker van het Jaar 2018’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Tilburg u op de hoogte van leuke acties.

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...