GroenRijk Tilburg: Beste GroenRijker 2018

GroenRijk Tilburg is uitgeroepen tot Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding vanwege zijn sterke innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. De jaarlijkse wedstrijd leeft enorm bij alle vestigingen, zij zetten zich hard in om klanten goed te adviseren en prettig te laten winkelen.

Vol trots nam ondernemer Wim van den Noort de wisselbeker in ontvangst. Jacky Michels, directeur van GroenRijk Retail prijst de winnaar: “GroenRijk Tilburg heeft in 2018 andermaal bewezen nog lang niet klaar te zijn met zichzelf verbeteren. Wim en Marjolein zitten niet stil, bedienen hun klanten optimaal en weten ze te verrassen met mooie groene presentaties. We hebben hier te maken met een terechte winnaar.”

“Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, is de groene sfeer in de winkel behouden,” vervolgt Michels. Naast het rijke aanbod aan planten heeft ook de horecagelegenheid -waar onder meer vers belegde broodjes, koffie en gebak worden geserveerd-  daaraan bijgedragen. “GroenRijk Tilburg heeft het lef om te blijven investeren om relevant en verrassend te kunnen blijven voor de klant.”

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijker van het Jaar 2018’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Tilburg u op de hoogte van leuke acties.

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...
Elk jaar meer Hortensia!

Juni is op en top hortensia tijd. Daarom is de Hydrangea macrophylla, ofwel Bolhortensia of Boerenhortensia met extra veel bloemen deze week extra voordelig.

 

Hortensia’s, ze bloeien weer!

Het is onvoorstelbaar hoeveel grote kleurrijke bloemen Hortensia’s weten te produceren. Bij Boerenhortensia’s gaat de bloei gemakkelijk 8 tot 10 weken aaneengesloten door. Zeker als je geregeld wat plantenvoeding toevoegt blijven horte...

Lees meer...