GroenRijk Tilburg: Beste GroenRijker 2018

GroenRijk Tilburg is uitgeroepen tot Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding vanwege zijn sterke innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. De jaarlijkse wedstrijd leeft enorm bij alle vestigingen, zij zetten zich hard in om klanten goed te adviseren en prettig te laten winkelen.

Vol trots nam ondernemer Wim van den Noort de wisselbeker in ontvangst. Jacky Michels, directeur van GroenRijk Retail prijst de winnaar: “GroenRijk Tilburg heeft in 2018 andermaal bewezen nog lang niet klaar te zijn met zichzelf verbeteren. Wim en Marjolein zitten niet stil, bedienen hun klanten optimaal en weten ze te verrassen met mooie groene presentaties. We hebben hier te maken met een terechte winnaar.”

“Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, is de groene sfeer in de winkel behouden,” vervolgt Michels. Naast het rijke aanbod aan planten heeft ook de horecagelegenheid -waar onder meer vers belegde broodjes, koffie en gebak worden geserveerd-  daaraan bijgedragen. “GroenRijk Tilburg heeft het lef om te blijven investeren om relevant en verrassend te kunnen blijven voor de klant.”

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijker van het Jaar 2018’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Tilburg u op de hoogte van leuke acties.

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...
Hangertje hangertje aan de wand...

… wie is je allermooiste plant? Bij GroenRijk zijn deze week weer diverse wandhangers binnengekomen. Ze zijn goed gevuld met divers perkgoed, zoals Vlijtig Liesje, Lobelia en Calibrachoa. Ook zijn er schitterende hangers met een combinatie van verschillende bloeiers. Waar de Bacopa rijkelijk over de rand gutst, zoekt de Verbena juist weer de hoogte op. Dat geeft het speelse effect waar een zomertuin om vraagt!

 

Snel kleur aan de...

Lees meer...