GroenRijk Tilburg: Beste GroenRijker 2018

GroenRijk Tilburg is uitgeroepen tot Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding vanwege zijn sterke innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. De jaarlijkse wedstrijd leeft enorm bij alle vestigingen, zij zetten zich hard in om klanten goed te adviseren en prettig te laten winkelen.

Vol trots nam ondernemer Wim van den Noort de wisselbeker in ontvangst. Jacky Michels, directeur van GroenRijk Retail prijst de winnaar: “GroenRijk Tilburg heeft in 2018 andermaal bewezen nog lang niet klaar te zijn met zichzelf verbeteren. Wim en Marjolein zitten niet stil, bedienen hun klanten optimaal en weten ze te verrassen met mooie groene presentaties. We hebben hier te maken met een terechte winnaar.”

“Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, is de groene sfeer in de winkel behouden,” vervolgt Michels. Naast het rijke aanbod aan planten heeft ook de horecagelegenheid -waar onder meer vers belegde broodjes, koffie en gebak worden geserveerd-  daaraan bijgedragen. “GroenRijk Tilburg heeft het lef om te blijven investeren om relevant en verrassend te kunnen blijven voor de klant.”

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijker van het Jaar 2018’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Tilburg u op de hoogte van leuke acties.

 

Onze tuincentra