Win een kleurrijke brunch in de kas!

Wil jij een heerlijke brunch winnen? En dat in een prachtige omgeving vol met kleurrijke voorjaarsbloeiers? Dat kan! Als jij een Campanula koopt bij GroenRijk naam maak je kans op deze prijs voor twee personen. Wie weet verras jij je moeder, vriendin of iemand anders op deze mooie dag.

Het enige wat je hoeft te doen is een schitterende Campanula van Addenda te kopen bij GroenRijk tussen 9 en 15 mei. Mail vervolgens je kassabon en contactgegevens naar naar info@addenda.info (uiterlijk dinsdag 15 mei) en wie weet kun jij iemand uitnodigen voor een brunch in de kas!

Ben jij een van de gelukkigen? Dan wordt je uitgenodigd om op zondag 27 mei aan te schuiven bij kwekerij Piet Kuivenhoven in Poeldijk. Midden tussen de prachtige bloemen. Naast de brunch in de kas krijgen je een rondleiding op de kwekerij ontvang je een leuke, goedgevulde ‘goodie bag’ met Addenda- en GroenRijk-spullen.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...