Win een kleurrijke brunch in de kas!

Wil jij een heerlijke brunch winnen? En dat in een prachtige omgeving vol met kleurrijke voorjaarsbloeiers? Dat kan! Als jij een Campanula koopt bij GroenRijk naam maak je kans op deze prijs voor twee personen. Wie weet verras jij je moeder, vriendin of iemand anders op deze mooie dag.

Het enige wat je hoeft te doen is een schitterende Campanula van Addenda te kopen bij GroenRijk tussen 9 en 15 mei. Mail vervolgens je kassabon en contactgegevens naar naar info@addenda.info (uiterlijk dinsdag 15 mei) en wie weet kun jij iemand uitnodigen voor een brunch in de kas!

Ben jij een van de gelukkigen? Dan wordt je uitgenodigd om op zondag 27 mei aan te schuiven bij kwekerij Piet Kuivenhoven in Poeldijk. Midden tussen de prachtige bloemen. Naast de brunch in de kas krijgen je een rondleiding op de kwekerij ontvang je een leuke, goedgevulde ‘goodie bag’ met Addenda- en GroenRijk-spullen.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...