Graszoden verkrijgbaar GroenRijk GeldropWil je snel en relatief simpel een mooie grasmat in de tuin? Wij van GroenRijk Geldrop kunnen daarbij helpen. Met graszoden heb je een snelle manier gevonden om een prachtig gazon aan te leggen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Soorten graszoden

Je hebt meerdere soorten gras, dus ook meerdere soorten graszoden. Als je een gazon in je tuin wilt (laten) aanleggen, dan kan je ook bij ons kiezen voor verschillende soorten graszoden. Onze vragen zullen daarom ook zijn: waar wil je het gras voor gaan gebruiken? Wordt het een gazon waar jouw kinderen op kunnen spelen of wil je een mooi en goed onderhouden stukje siergras? Als het groenste tuincentra van de regio hebben wij diverse soorten gras op aanvraag. Je krijgt gras van met uitstekende kwaliteit.


Graszoden Geldrop
Voor het beste aanbod van graszoden in Eindhoven en omgeving ben je bij GroenRijk Geldrop op het juiste adres. Kom eens langs, ook voor gerelateerde producten als graszaad, grasmaaiers, kalk en veel meer! Wij zijn centraal gelegen in Noord-Brabant, nabij Eindhoven, Heeze, Mierlo en Helmond.

 

Ga (terug) naar onze vestigingspagina