Kamerplanten in glas

Kamerplanten in glas

Kamerplanten zijn al prachtig van zich zelf, maar sommige mensen maken er iets heel speciaals van. Zij stoppen de plant in een vaas of glazen pot. Op deze manier wordt het een bijzonder stuk decoratie. Maar hoe doe je dit precies en welke planten zijn hiervoor geschikt? Vraag het een van onze medewerkers en kijk dit filmpje. Veel plezier met maken!

Kamerplanten in glas 1/4
Een Clusia kan je natuurlijk in een pot zetten, maar wat dacht je van in een vaas? Konni, groenspecialist van GroenRijk, vertelt je hoe je dit doet.
 

Kamerplanten in glas 2/4
Ivan vertelt je in dit filmpje over diverse soorten kamerplanten die in een vaas kunnen worden geplaatst. Dit is een fragment uit Robs Grote Tuinverbouwing

Kamerplanten in glas 3/4
Vleesetende planten zijn leuk! Je koopt hem bij ons vaak in een potje, maar je kan hem natuurlijk ook in een vaas of schaal plaatsen. Konni, groenspecialist van GroenRijk, laat je zien hoe.


Anthurium op glas 4/4
Konni vertelt je in deze video hoe je deze prachtige plant in een glazen vaas ´plant´. Het is gemakkelijker dan je denkt! Onder het filmpje hebben we het nog even puntsgewijs opgeschreven.
 

 


Benieuwd naar meer filmpjes? Kijk verder op ons Youtubekanaal!

 

 

 

Onze tuincentra