VIP-avond voor Groenkaarthouders (14 november 2019)

VIP-avond voor Groenkaarthouders (14 november 2019)

Het is extra voordelig kerstartikelen kopen bij de tuincentra van GroenRijk. Tijdens de speciale VIP-koopavond van 14 november profiteren klantenkaarthouders van 20 procent korting op het gehele kerstassortiment.

De VIP-koopavond is donderdag 14 november om 18:00 uur. Dat is dus het ideale moment om kerstverlichting, kerstballen, winterdecoratie en veel andere producten aan te schaffen. Zo maak je jouw huis en tuin extra gezellig in het laatste deel van het jaar.

20% korting
De GroenRijk-winkels zijn die avond voor iedereen geopend, maar de korting van 20 procent geldt alleen voor klanten die een klantenkaart kunnen tonen. Heb je nog geen Groenkaart? Vraag er dan gratis een bij de kassa en profiteer direct.

Jouw groenkaart
De Groenkaart (klik hier voor meer informatie) is de gezamenlijke klantenkaart van de tuincentra van GroenRijk. Je spaart bij iedere aankoop 1% van het aankoopbedrag op de klantenkaart. Het spaartegoed kan je gebruiken voor korting bij volgende aankopen in een van de GroenRijk-vestigingen. Daarnaast krijg je exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor workshops en maak je doorlopend kans om een prijzen te winnen.
 

Voorwaarden VIP-Kortingskoopavond

  • Op donderdag 14 november krijg je 20% korting op artikelen uit het kerstassortiment bij alle deelnemende GroenRijk tuincentra.
  • De 20% korting is niet geldig op lopende (folder)aanbiedingen, Tuinbonnen en cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van GroenRijk, aanbetalingen en te bestellen of reeds bestelde artikelen.
  • GroenRijk behoudt zich het recht voor deze actie te wijzigen of te beëindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan.
  • Deze actie is niet geldig in de webshop.
  • Op aankopen tijdens de VIP-koopavond zijn de voorwaarden van de Groenkaart van toepassing.
  • Bij GroenRijk Eemsdelta, daar is geen VIP-koopavond.
**Heb jij een aankoop gedaan tijdens de VIP-koopavond? Dan maak je ook nog eens kans op een verlichtingsset t.w.v. 100 euro. Zo staat je tuin er goedverlicht en sfeervol bij deze winter! Vul je gegevens in het onderstaande formulier en misschien hoor je binnenkort van ons.**

 

Winactie voor VIP-avond!

Heb jij een aankoop gedaan tijdens de VIP-koopavond? Dan maak je ook nog eens kans op een verlichtingsset t.w.v. 100 euro. Zo staat je tuin er goedverlicht en sfeervol bij deze winter! Vul je gegevens in en misschien hoor je binnenkort van ons.

Velden met * zijn verplicht.