Vlaggenmast kerstboom

Vlaggenmast kerstboom

Maak van jouw vlaggenmast een vlaggenmast kerstboom! Sommige huizen hebben een vlaggenstokhouder die gebruikt wordt voor feestdagen en waar ‘geslaagd’ tassen aan gehangen mogen worden. Andere huizen hebben een grote vlaggenmast voor het huis staan. Het echt ‘hijsen’ van een vlag voelt natuurlijk wel een stuk meer officieel, dan het insteken van een vlaggenstok. Heb je er al aan gedacht dat je deze vlaggenmast voor de feestdagen ook nog op een andere manier kunt gebruiken? Wat dacht je van een verlichte kerstboom in je vlaggenmast? GroenRijk heeft hier wel ideeën over!

 

Van vlaggenmast tot kerstboom

Tijdens de donkere periode voor kerst gaan in steeds meer tuinen de lichtjes aan. Coniferen worden versierd met draad verlichting, er komen netten met LED-verlichting over heggen te hangen en de ramen en dakranden worden omringd door vrolijk twinkelende lichtjes. Iedereen is natuurlijk gek op deze sfeervolle periode! Heb je er al aan gedacht om je vlaggenmast om te toveren tot licht kerstboom? Er zijn prachtige systemen bij GroenRijk te koop, bijvoorbeeld de Fairybell van 6 meter, waarmee je in een mum van tijd én zonder gereedschap van vlaggenmast naar lichtjesboom gaat in een paar minuten!

 

Kerst in de tuin met de vlaggenmast

Ook is er de mogelijkheid om de mast op andere manieren te verlichten, maar als we toch richting het einde van het jaar gaan, dan is de LED kerstboom natuurlijk een fantastische optie. Zo wordt je tuin een echte eyecatcher in de straat en is je tuin al van verre zichtbaar. Doordat bij Fairybell, de GroenRijk bestseller, alle 1200 lampjes van LED verlichting zijn, is het extra zuinig in stroom verbruik. Een relevant onderwerp natuurlijk, want we willen wel extra sfeer, maar niet teveel extra kosten.

 

Kerstboom vlaggenmast kopen bij GroenRijk

Lijkt een kerstboom in jouw vlaggenmast een topidee? Kom dan snel eens kijken bij GroenRijk! Wij verkopen naast alle andere soorten LED kerstverlichting onder andere de Fairybell, die in verschillende uitvoeringen, van wit tot twinkel en multi colour, iedere vlaggenmast omgetoverd tot de mooiste kerstboom van de straat! Combineer dit met nog wat sfeervolle andere buitenverlichting en kerstfiguren en je tuin is klaar voor de donkere periode! Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om vragen te beantwoorden. We hopen je snel te zien!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Lavandula angustifolia 'Hidcote': mediterrane klassieker

De Lavandula angustifolia 'Hidcote' heeft fantastische blauwpaarse bloemen en grijsgroene bladeren. Met haar heerlijke geur trekt ze bijen en vlinders als een magneet aan.

 

De populairste lavendel

Lavandula angustifolia 'Hidcote' is een vrij compact en sterk vertakt struikje met opstaande slanke aren vol heldere, paarsblauwe bloemetjes met een heerlijke geur: geen wonder dat het één van de meest gebruikte lavendelsoorten is. Deze...

Lees meer...
Portulaca: Overdaad aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig b...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.

 

Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers: ...

Lees meer...