Vlaggenmast kerstboom

Vlaggenmast kerstboom

Maak van jouw vlaggenmast een vlaggenmast kerstboom! Sommige huizen hebben een vlaggenstokhouder die gebruikt wordt voor feestdagen en waar ‘geslaagd’ tassen aan gehangen mogen worden. Andere huizen hebben een grote vlaggenmast voor het huis staan. Het echt ‘hijsen’ van een vlag voelt natuurlijk wel een stuk meer officieel, dan het insteken van een vlaggenstok. Heb je er al aan gedacht dat je deze vlaggenmast voor de feestdagen ook nog op een andere manier kunt gebruiken? Wat dacht je van een verlichte kerstboom in je vlaggenmast? GroenRijk heeft hier wel ideeën over!

 

Van vlaggenmast tot kerstboom

Tijdens de donkere periode voor kerst gaan in steeds meer tuinen de lichtjes aan. Coniferen worden versierd met draad verlichting, er komen netten met LED-verlichting over heggen te hangen en de ramen en dakranden worden omringd door vrolijk twinkelende lichtjes. Iedereen is natuurlijk gek op deze sfeervolle periode! Heb je er al aan gedacht om je vlaggenmast om te toveren tot licht kerstboom? Er zijn prachtige systemen bij GroenRijk te koop, bijvoorbeeld de Fairybell van 6 meter, waarmee je in een mum van tijd én zonder gereedschap van vlaggenmast naar lichtjesboom gaat in een paar minuten!

 

Kerst in de tuin met de vlaggenmast

Ook is er de mogelijkheid om de mast op andere manieren te verlichten, maar als we toch richting het einde van het jaar gaan, dan is de LED kerstboom natuurlijk een fantastische optie. Zo wordt je tuin een echte eyecatcher in de straat en is je tuin al van verre zichtbaar. Doordat bij Fairybell, de GroenRijk bestseller, alle 1200 lampjes van LED verlichting zijn, is het extra zuinig in stroom verbruik. Een relevant onderwerp natuurlijk, want we willen wel extra sfeer, maar niet teveel extra kosten.

 

Kerstboom vlaggenmast kopen bij GroenRijk

Lijkt een kerstboom in jouw vlaggenmast een topidee? Kom dan snel eens kijken bij GroenRijk! Wij verkopen naast alle andere soorten LED kerstverlichting onder andere de Fairybell, die in verschillende uitvoeringen, van wit tot twinkel en multi colour, iedere vlaggenmast omgetoverd tot de mooiste kerstboom van de straat! Combineer dit met nog wat sfeervolle andere buitenverlichting en kerstfiguren en je tuin is klaar voor de donkere periode! Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om vragen te beantwoorden. We hopen je snel te zien!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...