Kerstverlichting binnen

Kerstverlichting binnen

Wie wordt er nu niet blij van de allermooiste kerstverlichting voor binnen? Kerstverlichting zorgt voor dat sfeervolle, knusse, warme gevoel in huis. Dat gevoel wil iedereen toch met de feestdagen? Want zeg nu zelf… wat is nu een kerstboom zonder kerstverlichting? Zorg dus ook dit jaar voor een sfeervolle kerstboom met de mooiste LED lampjes. Bij GroenRijk vind je de allermooiste en meest trendy kerstverlichting. Ben je bang dat de kosten hoog oplopen door het laten branden van kerstverlichting? Niets is minder waar! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat LED-verlichting in de kerstboom minder kost dan een kopje koffie. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit! En natuurlijk hebben we naast betaalbare kerstboomverlichting natuurlijk ook allerlei andere soorten kerstverlichting voor binnen. Zien we je snel?

 

Energiezuinige kerstverlichting

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: zo duurzaam en energiezuinig mogelijk leven. Dan zit je met LED-kerstverlichting helemaal goed! Wanneer je namelijk een maand lang, elke dag 8 uur de kerstboom laat branden met een snoer van 700 LED-lampjes, dan kost dat je minder dan €1,- per maand. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken dat je hierdoor een hoge energierekening krijgt. Kortom, zorg met kerstverlichting voor sfeer en gezelligheid in huis, zonder dat het jou teveel kost!

 

Kerstboomverlichting voor binnen

Een kerstboom zonder kerstverlichting kan natuurlijk niet. Wanneer je de kerstshow van GroenRijk bezoekt, vind je verschillende soorten kerstboomverlichting om van jouw boom een echte eyecatcher te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Cluster kerstverlichting: bij deze verlichting zitten de lampjes heel dicht op elkaar.
  • Treecluster kerstverlichting: deze verlichting lijkt enorm veel op clusterverlichting, maar is toch anders door het weven van de draadjes, waardoor er iets meer ruimte tussen de lampjes ontstaan.
  • Microcluster kerstverlichting: bij deze verlichting zitten minder lampjes per meter dan de normale cluster kerstverlichting.
  • Snoer kerstverlichting: hier zitten de lampjes verder uit elkaar.

Het verschil tussen deze soorten kerstboomverlichting zit hem dus voornamelijk in het aantal lampjes per meter en hoe groot de lampjes zijn. Eén ding is zeker: het assortiment met kerstverlichting in ons tuincentrum bestaat grotendeels uit LED-verlichting. Dat is wel zo duurzaam!

 

Duurzame kerstverlichting kopen bij GroenRijk

Je bent in onze tuincentra van harte welkom om de kerstshow te bezoeken! Laat je inspireren door onze verschillende soorten kerstverlichting voor binnen. Weet jij al welke kleur je graag wilt? Of heb je toch nog vragen en wil je graag advies? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Zorg ook dit jaar voor een Kerst om nooit te vergeten, want GroenRijk weet wat er leeft!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...