Kerstverlichting binnen

Kerstverlichting binnen

Wie wordt er nu niet blij van de allermooiste kerstverlichting voor binnen? Kerstverlichting zorgt voor dat sfeervolle, knusse, warme gevoel in huis. Dat gevoel wil iedereen toch met de feestdagen? Want zeg nu zelf… wat is nu een kerstboom zonder kerstverlichting? Zorg dus ook dit jaar voor een sfeervolle kerstboom met de mooiste LED lampjes. Bij GroenRijk vind je de allermooiste en meest trendy kerstverlichting. Ben je bang dat de kosten hoog oplopen door het laten branden van kerstverlichting? Niets is minder waar! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat LED-verlichting in de kerstboom minder kost dan een kopje koffie. Hoe dat precies zit, leggen we je graag uit! En natuurlijk hebben we naast betaalbare kerstboomverlichting natuurlijk ook allerlei andere soorten kerstverlichting voor binnen. Zien we je snel?

 

Energiezuinige kerstverlichting

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: zo duurzaam en energiezuinig mogelijk leven. Dan zit je met LED-kerstverlichting helemaal goed! Wanneer je namelijk een maand lang, elke dag 8 uur de kerstboom laat branden met een snoer van 700 LED-lampjes, dan kost dat je minder dan €1,- per maand. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken dat je hierdoor een hoge energierekening krijgt. Kortom, zorg met kerstverlichting voor sfeer en gezelligheid in huis, zonder dat het jou teveel kost!

 

Kerstboomverlichting voor binnen

Een kerstboom zonder kerstverlichting kan natuurlijk niet. Wanneer je de kerstshow van GroenRijk bezoekt, vind je verschillende soorten kerstboomverlichting om van jouw boom een echte eyecatcher te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Cluster kerstverlichting: bij deze verlichting zitten de lampjes heel dicht op elkaar.
  • Treecluster kerstverlichting: deze verlichting lijkt enorm veel op clusterverlichting, maar is toch anders door het weven van de draadjes, waardoor er iets meer ruimte tussen de lampjes ontstaan.
  • Microcluster kerstverlichting: bij deze verlichting zitten minder lampjes per meter dan de normale cluster kerstverlichting.
  • Snoer kerstverlichting: hier zitten de lampjes verder uit elkaar.

Het verschil tussen deze soorten kerstboomverlichting zit hem dus voornamelijk in het aantal lampjes per meter en hoe groot de lampjes zijn. Eén ding is zeker: het assortiment met kerstverlichting in ons tuincentrum bestaat grotendeels uit LED-verlichting. Dat is wel zo duurzaam!

 

Duurzame kerstverlichting kopen bij GroenRijk

Je bent in onze tuincentra van harte welkom om de kerstshow te bezoeken! Laat je inspireren door onze verschillende soorten kerstverlichting voor binnen. Weet jij al welke kleur je graag wilt? Of heb je toch nog vragen en wil je graag advies? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Zorg ook dit jaar voor een Kerst om nooit te vergeten, want GroenRijk weet wat er leeft!

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...
Viola cornuta ‘Cool Wave’ blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta 'Cool Wave' is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij i...

Lees meer...