GroenRijker en verkoopteam van 2020



GroenRijk Eemsdelta is uitgeroepen tot de Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege de gerealiseerde omzetgroei, loyaliteit aan de formule, trouw aan voorkeursleveranciers en complete winkelassortiment. 


Vol trots namen de eigenaren  Emma en André de Vries de beker in ontvangst. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar: “De leiding van GroenRijk Eemsdelta heeft in 2020 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn, die continu streven naar het optimaal bedienen van hun klanten. De kracht van het tuincentrum komt voort uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid, met name in het groenspecialisme.”

Genoeg redenen om snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijk van het Jaar 2020’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Eemsdelta de klanten op de hoogte van leuke acties.



De eigenaar en het team van GroenRijk Raalte zijn afgelopen week in het zonnetje gezet.
Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2020'. Dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Het team van GroenRijk Raalte werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2020. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. Het is een hecht en betrokken team die afgelopen jaar 2x een terechte winnaar is geweest bij de storecheck van Royal Flora Holland. “We zien dat de medewerkers de klanten gastvrij en pro-actief benaderen om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mede door het groenspecialisme een terechte winnaar” zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De metamorfose van Hydrangea paniculata

De meeste bloemen van de Hydrangea paniculata veranderen van kleur tijdens het bloeiseizoen! Deze compacte hortensia’s staan niet alleen prachtig in je tuin, maar passen ook mooi in een pot op je terras of balkon!

...Lees meer...
Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...