GroenRijker en verkoopteam van 2020



GroenRijk Eemsdelta is uitgeroepen tot de Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege de gerealiseerde omzetgroei, loyaliteit aan de formule, trouw aan voorkeursleveranciers en complete winkelassortiment. 


Vol trots namen de eigenaren  Emma en André de Vries de beker in ontvangst. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar: “De leiding van GroenRijk Eemsdelta heeft in 2020 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn, die continu streven naar het optimaal bedienen van hun klanten. De kracht van het tuincentrum komt voort uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid, met name in het groenspecialisme.”

Genoeg redenen om snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijk van het Jaar 2020’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Eemsdelta de klanten op de hoogte van leuke acties.



De eigenaar en het team van GroenRijk Raalte zijn afgelopen week in het zonnetje gezet.
Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2020'. Dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Het team van GroenRijk Raalte werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2020. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. Het is een hecht en betrokken team die afgelopen jaar 2x een terechte winnaar is geweest bij de storecheck van Royal Flora Holland. “We zien dat de medewerkers de klanten gastvrij en pro-actief benaderen om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mede door het groenspecialisme een terechte winnaar” zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail.

Bestel hier lokaal!