GroenRijker en verkoopteam van 2020GroenRijk Eemsdelta is uitgeroepen tot de Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege de gerealiseerde omzetgroei, loyaliteit aan de formule, trouw aan voorkeursleveranciers en complete winkelassortiment. 


Vol trots namen de eigenaren  Emma en André de Vries de beker in ontvangst. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar: “De leiding van GroenRijk Eemsdelta heeft in 2020 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn, die continu streven naar het optimaal bedienen van hun klanten. De kracht van het tuincentrum komt voort uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid, met name in het groenspecialisme.”

Genoeg redenen om snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijk van het Jaar 2020’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Eemsdelta de klanten op de hoogte van leuke acties.De eigenaar en het team van GroenRijk Raalte zijn afgelopen week in het zonnetje gezet.
Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2020'. Dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Het team van GroenRijk Raalte werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2020. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. Het is een hecht en betrokken team die afgelopen jaar 2x een terechte winnaar is geweest bij de storecheck van Royal Flora Holland. “We zien dat de medewerkers de klanten gastvrij en pro-actief benaderen om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mede door het groenspecialisme een terechte winnaar” zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...