GroenRijker en verkoopteam van 2020GroenRijk Eemsdelta is uitgeroepen tot de Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege de gerealiseerde omzetgroei, loyaliteit aan de formule, trouw aan voorkeursleveranciers en complete winkelassortiment. 


Vol trots namen de eigenaren  Emma en André de Vries de beker in ontvangst. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar: “De leiding van GroenRijk Eemsdelta heeft in 2020 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn, die continu streven naar het optimaal bedienen van hun klanten. De kracht van het tuincentrum komt voort uit de liefde voor het vak en klantgerichtheid, met name in het groenspecialisme.”

Genoeg redenen om snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijk van het Jaar 2020’! Via advertenties in de krant, Facebook en de nieuwsbrief houdt GroenRijk Eemsdelta de klanten op de hoogte van leuke acties.De eigenaar en het team van GroenRijk Raalte zijn afgelopen week in het zonnetje gezet.
Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot 'Beste verkoopteam van 2020'. Dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Het team van GroenRijk Raalte werd bekroond met een grote beker voor het beste verkoopteam van 2020. In het juryrapport werd de GroenRijk-vestiging geprezen. Het is een hecht en betrokken team die afgelopen jaar 2x een terechte winnaar is geweest bij de storecheck van Royal Flora Holland. “We zien dat de medewerkers de klanten gastvrij en pro-actief benaderen om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mede door het groenspecialisme een terechte winnaar” zegt Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail.

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...
De vrolijke verleiding van Dahlia

Een kleurige mix van Dahlia’s geeft je tuin of balkon maandenlang een vrolijke sfeer. Kies uit allerlei kleuren en maten die prachtig met elkaar en met andere planten combineren. Ze staan bovendien prachtig in een vaas. 

Beauties

De Dahlia-familie is zeer uitgebreid. Er bestaan meer dan 20.000 gekweekte soorten die zijn voortgekomen uit Mexicaanse kruidachtige wilde Dahlia’s. Terwijl dahlia’s eerst werden gekweekt voor de eetbar...

Lees meer...
De exotische liefde van de Agapanthus 'Amourette'

De lange, ranke Agapanthus 'Amourette', met een halve bol vol verfijnde bloemen, lijkt stiekem te zijn ontsnapt uit een exotische tuin voor een liefdesavontuur in Nederland. Zo lang de zomerzon schijnt, is zij helemaal de jouwe.  

 

Afrikaanse lelie

De Agapanthus africanus of Afrikaanse lelie heeft enorm charisma en betovert iedere tuin of balkon. De  felblauwe of stralend witte bloemen staan als een uitwaaieren...

Lees meer...