Heb jij de Groenkaart al?

Heb jij de Groenkaart al?

GroenRijk is dé groenfamilie van de regio. Wij bieden je als trouwe klant extra voordeel met onze nieuwe klantenkaart: de Groenkaart. Je kan hem bij elke vestiging van ons tuincentrum gebruiken en zal je een hoop groenplezier bieden.

Voordelen
Maar wat zijn de voordelen van deze Groenkaart? Je spaart bij iedere aankoop 1% van het aankoopbedrag op jouw klantenkaart. Het spaartegoed kan je gebruiken voor korting bij volgende aankopen in een van de GroenRijk-vestigingen. Daarnaast krijg je exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor workshops en maak je doorlopend kans om een prijzen te winnen.

  • Als eerste op de hoogte van al onze exclusieve aanbiedingen;
  • Uitnodigingen voor diverse activiteiten;
  • Sparen voor hoge kortingen;
  • Exclusief meedoen aan meerdere (win)acties per jaar.


Had je al een klantenkaart?
Sommige van onze vestigingen hadden al een eigen klantenkaart. Het zou dus kunnen dat je al een kaart van GroenRijk in je portemonnee hebt zitten. Geen probleem, je hoeft niets te doen. Op het moment dat je bij de kassa staat, kunnen wij hem zo voor je omruilen. Het puntensaldo op je huidige klantenkaart kun je, tot die tijd, inwisselen voor korting op je aankopen of je ontvangt een tegoedbon met het opgespaarde bedrag.

Aanvragen
Vraag nu jouw klantenkaart aan bij de kassa van je GroenRijk-vestiging. Je krijgt de klantenkaart dan direct mee. Je registreert hem vervolgens hier op onze website. Wil je liever geen pasje? Vraag dan een digitale Groenkaart aan via de GroenRijk-app (download via: Google /Apple).

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...