Heb jij de Groenkaart al?

Heb jij de Groenkaart al?

GroenRijk is dé groenfamilie van de regio. Wij bieden je als trouwe klant extra voordeel met onze nieuwe klantenkaart: de Groenkaart. Je kan hem bij elke vestiging van ons tuincentrum gebruiken en zal je een hoop groenplezier bieden.

Voordelen
Maar wat zijn de voordelen van deze Groenkaart? Je spaart bij iedere aankoop 1% van het aankoopbedrag op jouw klantenkaart. Het spaartegoed kan je gebruiken voor korting bij volgende aankopen in een van de GroenRijk-vestigingen. Daarnaast krijg je exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor workshops en maak je doorlopend kans om een prijzen te winnen.

  • Als eerste op de hoogte van al onze exclusieve aanbiedingen;
  • Uitnodigingen voor diverse activiteiten;
  • Sparen voor hoge kortingen;
  • Exclusief meedoen aan meerdere (win)acties per jaar.


Had je al een klantenkaart?
Sommige van onze vestigingen hadden al een eigen klantenkaart. Het zou dus kunnen dat je al een kaart van GroenRijk in je portemonnee hebt zitten. Geen probleem, je hoeft niets te doen. Op het moment dat je bij de kassa staat, kunnen wij hem zo voor je omruilen. Het puntensaldo op je huidige klantenkaart kun je, tot die tijd, inwisselen voor korting op je aankopen of je ontvangt een tegoedbon met het opgespaarde bedrag.

Aanvragen
Vraag nu jouw klantenkaart aan bij de kassa van je GroenRijk-vestiging. Je krijgt de klantenkaart dan direct mee. Je registreert hem vervolgens hier op onze website. Wil je liever geen pasje? Vraag dan een digitale Groenkaart aan via de GroenRijk-app (download via: Google /Apple).

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...
Hangertje hangertje aan de wand...

… wie is je allermooiste plant? Bij GroenRijk zijn deze week weer diverse wandhangers binnengekomen. Ze zijn goed gevuld met divers perkgoed, zoals Vlijtig Liesje, Lobelia en Calibrachoa. Ook zijn er schitterende hangers met een combinatie van verschillende bloeiers. Waar de Bacopa rijkelijk over de rand gutst, zoekt de Verbena juist weer de hoogte op. Dat geeft het speelse effect waar een zomertuin om vraagt!

 

Snel kleur aan de...

Lees meer...