Heb jij de Groenkaart al?

Heb jij de Groenkaart al?

GroenRijk is dé groenfamilie van de regio. Wij bieden je als trouwe klant extra voordeel met onze nieuwe klantenkaart: de Groenkaart. Je kan hem bij elke vestiging van ons tuincentrum gebruiken en zal je een hoop groenplezier bieden.

Voordelen
Maar wat zijn de voordelen van deze Groenkaart? Je spaart bij iedere aankoop 1% van het aankoopbedrag op jouw klantenkaart. Het spaartegoed kan je gebruiken voor korting bij volgende aankopen in een van de GroenRijk-vestigingen. Daarnaast krijg je exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor workshops en maak je doorlopend kans om een prijzen te winnen.

  • Als eerste op de hoogte van al onze exclusieve aanbiedingen;
  • Uitnodigingen voor diverse activiteiten;
  • Sparen voor hoge kortingen;
  • Exclusief meedoen aan meerdere (win)acties per jaar.


Had je al een klantenkaart?
Sommige van onze vestigingen hadden al een eigen klantenkaart. Het zou dus kunnen dat je al een kaart van GroenRijk in je portemonnee hebt zitten. Geen probleem, je hoeft niets te doen. Op het moment dat je bij de kassa staat, kunnen wij hem zo voor je omruilen. Het puntensaldo op je huidige klantenkaart kun je, tot die tijd, inwisselen voor korting op je aankopen of je ontvangt een tegoedbon met het opgespaarde bedrag.

Aanvragen
Vraag nu jouw klantenkaart aan bij de kassa van je GroenRijk-vestiging. Je krijgt de klantenkaart dan direct mee. Je registreert hem vervolgens hier op onze website. Wil je liever geen pasje? Vraag dan een digitale Groenkaart aan via de GroenRijk-app (download via: Google /Apple).

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...