Tips om je kerstboom te versieren

Tips om je kerstboom te versieren

Kerstmis nadert en dat betekent tijd om de kerstversiering weer tevoorschijn te halen! Met de volgende tips ben je verzekerd van een sprookjesachtig versierde kerstboom.


Tip 1
Zorg dat de kerstboom stevig staat. Bent u wat kleiner behuisd en kunt u niet zo’n een grote boom kwijt? Zet deze dan op een verhoging. Zo geeft u de boom meer body en kunt er ook nog eens makkelijker de kerstcadeaus onder kwijt.

Tip 2
Begin het optuigen met de kerstverlichting. Begin bovenaan en werk naar beneden, zodat u goed uitkomt met het snoer en de stekker. Zet ook wat lichtjes wat dieper in de boom (naar de stam toe). Dit geeft een mooi effect en zorgt voor meerdere diepte in de boom.

Tip 3
Kies qua kerstboomversiering kleuren die mooi bij elkaar passen. Goud en zilver zijn met (bijna) elke kleur te combineren en geven een rustige uitstraling. Let bij de kleuren ook op de kleuren van uw interieur.

Tip 4
Werk met het versieren met de kerstballen en andere versieringen van boven naar beneden. Dit zorgt ervoor dat u de versieringen er minder snel weer uitstoot.

Tip 5
Kleine ballen boven, grote ballen beneden. Dit geeft evenwicht in het geheel.

Tip 6
Probeer eens, net als met de lichtjes, wat ballen dieper in de boom te hangen. Dit geeft ook meer diepte aan uw boom. Gebruik hiervoor glanzende exemplaren. De matte ballen komen dan mooier tot hun recht aan de buitenkant.
 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...