Knutsel bij GroenRijk voor KiKa!

Knutsel bij GroenRijk voor KiKa!

GroenRijk zamelt tijdens Wereld Kinderkanker Dag op een vrolijke manier geld in voor het onderzoek tegen kanker bij kinderen. De tuincentra van GroenRijk organiseren die dag een knutselmiddag voor kinderen.  Onder het thema ‘Lichtjes voor KiKa’ maken de deelnemende kinderen leuke lichtjes, met versieringen.

Elke vestiging zal hier zijn eigen, creatieve draai aan geven. De workshop wordt doorlopend gegeven op zaterdag 15 februari tussen 11.00 en 16.00 uur.

Doe je mee? Dan betaal je een bijdrage van 3,50 euro om mee te kunnen doen, die volledig ten goede komt aan KiKa. GroenRijk betaalt de materialen. Dus brandt jouw lichtje ook tijdens Wereld Kinderkanker Dag? Kom dan naar het tuincentrum van GroenRijk en doe mee!

Actie voor KiKa
Met de campagne ‘Actie voor KiKa’ probeert het goede doel op simpele, maar creatieve wijze geld in te zamelen. Mensen kunnen zelf hun actie bedenken, aanmelden en uitvoeren ten behoeve van de strijd tegen kinderkanker. Eerdere voorbeelden zijn het verkopen van zelfgebakken koekjes tot het grootschalig inzamelen van statiegeldflessen.

 

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...