Knutsel bij GroenRijk voor KiKa!

Knutsel bij GroenRijk voor KiKa!

GroenRijk zamelt tijdens Wereld Kinderkanker Dag op een vrolijke manier geld in voor het onderzoek tegen kanker bij kinderen. De tuincentra van GroenRijk organiseren die dag een knutselmiddag voor kinderen.  Onder het thema ‘Lichtjes voor KiKa’ maken de deelnemende kinderen leuke lichtjes, met versieringen.

Elke vestiging zal hier zijn eigen, creatieve draai aan geven. De workshop wordt doorlopend gegeven op zaterdag 15 februari tussen 11.00 en 16.00 uur.

Doe je mee? Dan betaal je een bijdrage van 3,50 euro om mee te kunnen doen, die volledig ten goede komt aan KiKa. GroenRijk betaalt de materialen. Dus brandt jouw lichtje ook tijdens Wereld Kinderkanker Dag? Kom dan naar het tuincentrum van GroenRijk en doe mee!

Actie voor KiKa
Met de campagne ‘Actie voor KiKa’ probeert het goede doel op simpele, maar creatieve wijze geld in te zamelen. Mensen kunnen zelf hun actie bedenken, aanmelden en uitvoeren ten behoeve van de strijd tegen kinderkanker. Eerdere voorbeelden zijn het verkopen van zelfgebakken koekjes tot het grootschalig inzamelen van statiegeldflessen.

 

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...