Knutsel bij GroenRijk voor KiKa!

Knutsel bij GroenRijk voor KiKa!

GroenRijk zamelt tijdens Wereld Kinderkanker Dag op een vrolijke manier geld in voor het onderzoek tegen kanker bij kinderen. De tuincentra van GroenRijk organiseren die dag een knutselmiddag voor kinderen.  Onder het thema ‘Lichtjes voor KiKa’ maken de deelnemende kinderen leuke lichtjes, met versieringen.

Elke vestiging zal hier zijn eigen, creatieve draai aan geven. De workshop wordt doorlopend gegeven op zaterdag 15 februari tussen 11.00 en 16.00 uur.

Doe je mee? Dan betaal je een bijdrage van 3,50 euro om mee te kunnen doen, die volledig ten goede komt aan KiKa. GroenRijk betaalt de materialen. Dus brandt jouw lichtje ook tijdens Wereld Kinderkanker Dag? Kom dan naar het tuincentrum van GroenRijk en doe mee!

Actie voor KiKa
Met de campagne ‘Actie voor KiKa’ probeert het goede doel op simpele, maar creatieve wijze geld in te zamelen. Mensen kunnen zelf hun actie bedenken, aanmelden en uitvoeren ten behoeve van de strijd tegen kinderkanker. Eerdere voorbeelden zijn het verkopen van zelfgebakken koekjes tot het grootschalig inzamelen van statiegeldflessen.

 

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zonnehoed voor zomerse dagen

Aan het wat uitstekende oranje hart en zijn iets naar beneden hangende blaadjes zie je gelijk waarom de Echinacea purpurea de Nederlandse naam zonnehoed heeft gekregen. Deze stevige zomerbloeier met personality houdt van lekker bakken in de zon en straalt minstens twee maanden lang.

...Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...