Droogbloemen

Droogbloemen

Op dit moment een van de grootste opkomende trends zijn droogbloemen. Dit is een trend uit de jaren '70, die nu weer helemaal terug komt. Je kunt droogbloemen op verschillende manieren laten terug komen in het interieur. Ook zijn droogbloemen zeer gemakkelijk te onderhouden en ze blijven mooi. Hoe je ze mooi houd? Zet ze niet in de zon en zet ze op een plek waar je er niet gemakkelijk tegenaan stoot. Een ander voordeel van droogbloemen is dat ze duurzaam zijn, omdat ze langer mee gaan.

Hoe je droogbloemen laat terug komen in je interieur?

Je kunt een bos op tafel neerzetten. Deze kun je in het tuincentrum zelf bij elkaar stylen, of een kant en klare bos kopen.

Ook is het leuk om een aantal takken in losse vaasjes neer te zetten. Je kunt kiezen voor verschillende bloemen voor een leuk speels effect. Of kies bijvoorbeeld voor pluimgrassen om een zacht en aards effect te creëren. Kortom ga ermee aan de slag en zie hoe leuk deze trend is!

Liefs, SanneTags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...