Droogbloemen

Droogbloemen

Op dit moment een van de grootste opkomende trends zijn droogbloemen. Dit is een trend uit de jaren '70, die nu weer helemaal terug komt. Je kunt droogbloemen op verschillende manieren laten terug komen in het interieur. Ook zijn droogbloemen zeer gemakkelijk te onderhouden en ze blijven mooi. Hoe je ze mooi houd? Zet ze niet in de zon en zet ze op een plek waar je er niet gemakkelijk tegenaan stoot. Een ander voordeel van droogbloemen is dat ze duurzaam zijn, omdat ze langer mee gaan.

Hoe je droogbloemen laat terug komen in je interieur?

Je kunt een bos op tafel neerzetten. Deze kun je in het tuincentrum zelf bij elkaar stylen, of een kant en klare bos kopen.

Ook is het leuk om een aantal takken in losse vaasjes neer te zetten. Je kunt kiezen voor verschillende bloemen voor een leuk speels effect. Of kies bijvoorbeeld voor pluimgrassen om een zacht en aards effect te creëren. Kortom ga ermee aan de slag en zie hoe leuk deze trend is!

Liefs, SanneTags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nordmann-spar: kampioen onder de kerstbomen

Steeds meer mensen halen een levende kerstboom in huis. Als je zo lang mogelijk wilt genieten van groene takken, is de Nordmann-spar een echte aanrader. Bij GroenRijk vind je deze absolute topper nu volop!

...Lees meer...
Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...