GroenRijk Eemsdelta viert jubileum

GroenRijk Eemsdelta viert jubileum

GroenRijk Eemsdelta viert dit najaar zijn vijfjarig jubileum! Het tuincentrum, dat voorheen was gevestigd in Delfzijl, bloeit nu al 5 jaar volop op het Woonplein in Appingedam.

Kom donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november naar ons tuincentrum en krijg 15% korting op het gehele assortiment*! We trappen op 7 november af met een feestelijke koopavond met live muziek.

GroenRijk Eemsdelta presenteert zich als het groenste tuincentrum van de omgeving, het noord-oosten van de provincie Groningen. Daar is Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk, het hartelijk mee eens: “Eigenaren Emma en Andre zijn echte plantenkenners met passie voor het vak en oog voor detail. Dit jubileum is een mooie mijlpaal voor hun, wij wensen ze veel voorspoed in de vele jaren die er nog bij gaan komen.”

Het tuincentrum bestaat uit verschillende Rijken, de afdelingen in de winkel. Het BuitenRijk ademt een groene sfeer! Hier kan men terecht voor advies ten aanzien van beplanting en inrichting van tuin, terras of balkon. In het BinnenRijk vindt men een zeer uitgebreid assortiment kamerplanten met bijpassende potterie.

               

Door wisselende composities op sidetables wordt men voortdurend geïnspireerd! Ook een vijverafdeling (WaterRijk) en een grote dierenspeciaalzaak (DierenRijk) ontbreken niet. In het grote DierenRijk vallen de aquariumafdeling en het knaagdiereneiland direct op.

Voor inspiratie op het gebied van styling in huis is de afdeling SfeerRijk dé plek om lekker rond te kijken en ideeën op te doen. De sfeerkamers brengen iedereen op ideeën om met planten, potten en sfeerartikelen van je huis een thuis te maken. 

*De 15% korting is geldig van donderdag 7 t/m zaterdag 9 november 2019. De korting is geldig op het gehele assortiment m.u.v. lopende (folder)aanbiedingen, klantenkaartacties en cadeaukaarten. Vraag naar de complete actievoorwaarden in de winkel.

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...
Portulaca in hangpot: een waterval aan zomerse kleuren

De dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur, zijn er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan. 

 

Feestelijke aankleding 

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenw...

Lees meer...