GroenRijk Eemsdelta viert jubileum

GroenRijk Eemsdelta viert jubileum

GroenRijk Eemsdelta viert dit najaar zijn vijfjarig jubileum! Het tuincentrum, dat voorheen was gevestigd in Delfzijl, bloeit nu al 5 jaar volop op het Woonplein in Appingedam.

Kom donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november naar ons tuincentrum en krijg 15% korting op het gehele assortiment*! We trappen op 7 november af met een feestelijke koopavond met live muziek.

GroenRijk Eemsdelta presenteert zich als het groenste tuincentrum van de omgeving, het noord-oosten van de provincie Groningen. Daar is Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk, het hartelijk mee eens: “Eigenaren Emma en Andre zijn echte plantenkenners met passie voor het vak en oog voor detail. Dit jubileum is een mooie mijlpaal voor hun, wij wensen ze veel voorspoed in de vele jaren die er nog bij gaan komen.”

Het tuincentrum bestaat uit verschillende Rijken, de afdelingen in de winkel. Het BuitenRijk ademt een groene sfeer! Hier kan men terecht voor advies ten aanzien van beplanting en inrichting van tuin, terras of balkon. In het BinnenRijk vindt men een zeer uitgebreid assortiment kamerplanten met bijpassende potterie.

               

Door wisselende composities op sidetables wordt men voortdurend geïnspireerd! Ook een vijverafdeling (WaterRijk) en een grote dierenspeciaalzaak (DierenRijk) ontbreken niet. In het grote DierenRijk vallen de aquariumafdeling en het knaagdiereneiland direct op.

Voor inspiratie op het gebied van styling in huis is de afdeling SfeerRijk dé plek om lekker rond te kijken en ideeën op te doen. De sfeerkamers brengen iedereen op ideeën om met planten, potten en sfeerartikelen van je huis een thuis te maken. 

*De 15% korting is geldig van donderdag 7 t/m zaterdag 9 november 2019. De korting is geldig op het gehele assortiment m.u.v. lopende (folder)aanbiedingen, klantenkaartacties en cadeaukaarten. Vraag naar de complete actievoorwaarden in de winkel.

 

Onze tuincentra