GroenRijk Eemsdelta viert jubileum

GroenRijk Eemsdelta viert jubileum

GroenRijk Eemsdelta viert dit najaar zijn vijfjarig jubileum! Het tuincentrum, dat voorheen was gevestigd in Delfzijl, bloeit nu al 5 jaar volop op het Woonplein in Appingedam.

Kom donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november naar ons tuincentrum en krijg 15% korting op het gehele assortiment*! We trappen op 7 november af met een feestelijke koopavond met live muziek.

GroenRijk Eemsdelta presenteert zich als het groenste tuincentrum van de omgeving, het noord-oosten van de provincie Groningen. Daar is Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk, het hartelijk mee eens: “Eigenaren Emma en Andre zijn echte plantenkenners met passie voor het vak en oog voor detail. Dit jubileum is een mooie mijlpaal voor hun, wij wensen ze veel voorspoed in de vele jaren die er nog bij gaan komen.”

Het tuincentrum bestaat uit verschillende Rijken, de afdelingen in de winkel. Het BuitenRijk ademt een groene sfeer! Hier kan men terecht voor advies ten aanzien van beplanting en inrichting van tuin, terras of balkon. In het BinnenRijk vindt men een zeer uitgebreid assortiment kamerplanten met bijpassende potterie.

               

Door wisselende composities op sidetables wordt men voortdurend geïnspireerd! Ook een vijverafdeling (WaterRijk) en een grote dierenspeciaalzaak (DierenRijk) ontbreken niet. In het grote DierenRijk vallen de aquariumafdeling en het knaagdiereneiland direct op.

Voor inspiratie op het gebied van styling in huis is de afdeling SfeerRijk dé plek om lekker rond te kijken en ideeën op te doen. De sfeerkamers brengen iedereen op ideeën om met planten, potten en sfeerartikelen van je huis een thuis te maken. 

*De 15% korting is geldig van donderdag 7 t/m zaterdag 9 november 2019. De korting is geldig op het gehele assortiment m.u.v. lopende (folder)aanbiedingen, klantenkaartacties en cadeaukaarten. Vraag naar de complete actievoorwaarden in de winkel.

 

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...
Primula, de vroege vogel in de tuin

De bloemstengels van de Primula acaulis lijken enigszins op sleutels. Tenminste als je een sleutel met de baard in de lucht steekt. Dat is één verklaring voor de naam Sleutelbloem. Ook is er de legende die verhaalt over Petrus. Zittend bij de hemelpoort zou hij in het lentezonnetje zijn weggedommeld. Zijn sleutelbos zou daarbij uit zijn handen zijn gegleden. En op de plek waar de sleutelbos de grond raakte ontloken schitterende goudgele bloemen. Maar wat het...

Lees meer...